Vieste - Rezidence Porticello ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Rezidence Porticello - je umístěna na přírodním svahu, v zelené oblasti s borovicemi a olivovníky. Residence se nachází 2 km od Vieste na pobřežní silnici do Peschici. Kousek od hotelu a je propojen volným minibus do asi 1 km s Villaggio Porticello Mare s přímým přístupem k moři.

Vzdálenost od moře: asi 1000 m od rezidence, zdarma transfer na pláž a zpět.

2000

Pláž: Písečná: asi 200 m od rezdience. dlouhá pláž se zlatavým pískem. Plážový servis (1 slunečník a 1 lehátko a 1 křesílko/AP).

Vybavení: Bazén s tobogánem pro děti, bar u bazénu, tenisový kurt / volejbal / trávnaté hřiště na fotbal (za poplatek), bocce, mini market, dětské hřiště, animace od 01/07 do 02/09, plážový servis, Kyvadlová doprava do / z Porticello Mare.

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty, volejbalové hřiště, bohatý celodenní sportovní a zábavní program, bazén

Doporučujeme: Ostrovy Tremity: lodní výlet na ostrovy Tremity, které se skládají ze 3 ostrůvků. Dříve byly opuštěné, dnes jsou cílem turistů a okouzlují tisíce návštěvníků svou přírodní krásou, nádherně průzračnou vodou a svým stále mírným podněbím.
Vieste: se svou jedinečnou polohou na skále nad mořem. Bezpochyby Vás okouzlí středověký hrad, katedrála, typické bíle kamenné domy.
Mořské jeskyně - lodní výlet: okružní výlet po pobřeží, spojený s návštěvou mořských jeskyní - každá jeskyně má své jméno a legendu.

Informace: check-in: 17.00-20.00 hod. / check-out: 10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Kapacita: 54 bungalovů

Apartmány jsou vybaveny kuchyňským koutem, koupelnou s teplou sprchou, fénem, klimatizace a TV.

BILO 2

obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice (s možností přidání skládací dětské postýlky), koupelna s teplou sprchou, veranda s altánem se stolem a židlemi (cca 22 m2 + veranda + altán)

BILO 3

obývací pokoj s kuchyňským koutem a jedním lůžkem (s možností přidání skládací dětské postýlky), dvoulůžková ložnice, koupelna s teplou sprchou, veranda s altánem se stolem a židlemi (cca 22 m2 + veranda + altán)

TRILO 4

obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvoulůžková ložnice, ložnice s patrovou postelí + možnost dodat sklápěcí postel, koupelna s teplou sprchou, krytou verandu se stolem a židlemi (cca 25 m2 + veranda).