Vieste - I Melograni & Baia Degli Aranci ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Objekt má 115 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, bar a konferenční místnost. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Vybavení: Objekt má 115 pokojů. Do horních podlaží lze pohodlně vyjet výtahem. K vybavení patří WiFi, restaurace, bar a konferenční místnost. Děti se mohou vydovádět na hřišti. Hosté mohou zaparkovat v garáži nebo na parkovišti. Projížďky po okolí umožňuje vlastní půjčovna kol (zdarma).

Sport a zábava: Objekt má dětský bazének. K odpočinku zvou rozložená lehátka a slunečníky. K nabídce volnočasových aktivit objektu patří jízda na kole/horském kole, plážový volejbal, lukostřelba, surfování, jízda na kánoích, fitness studio a stolní tenis. K zábavním zařízením patří i miniklub.

Platba : V objektu jsou přijímány kreditní karty Visa a MasterCard.

UPOZORNĚNÍZdroj popisu hotelu: GIATA GmbH

Stravování: vlastní

Hosté si mohou vybrat ze široké nabídky různých typů stravování. K dispozici jsou snídaně, obědy, večeře, polopenze a plná penze. Na přání je možné připravit bezlepková jídla.

Ubytování: hotel ****

Vybavení pokoje : Ve většině ubytovacích jednotek patří ke standardu i balkón. Pro děti jsou k dispozici dětské postýlky. K vybavení patří také sejf a minibar. Ubytovací jednotky mají mini ledničku. Telefon a televize se postarají o příjemný pobyt. V koupelnách je sprchový kout, vířivá vana a vysoušeč vlasů.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.