Victoria Palace ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní hotel leží přímo u široké pláže s jemným pískem v severní části Slunečního pobřeží, mezi hotely Majestic a Bellevue. Do centra Slunečního pobřeží nebo do historického městečka Nesebaru, se dostanete turistickým vláčkem nebo pohodlně pěšky po promenádě. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km, transfer do hotelu cca 40-50 min.

Pláž: Hotel leží přímo u široké písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Pláž je vhodná také pro malé děti. Od pláže hotel odděluje pouze plážová promenáda. Lehátka a slunenčíky na pláži za poplatek. Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Krásná dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, vhodná i pro malé děti. Široká nabídka vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (8 LV/1 kus/den). V letovisku minigolf, tenisové kurty, moderní aquapark a spousta atrakcí a vyžití pro dospělé i děti.

Speciální akce : Speciální akce pro rodiny 2 dospělí a 2 děti. Ve dvoulůžkovém pokoji se dvěma přistýlkami jsou nyní obě dvě děti ve věku 2-11,99 let za zvýhodněnou cenu letenky. Tato speciální nabídka hotelu s názvem SPO KIDS je platná od 16. 6. 2017 a nelze ji uplatnit zpětně. Platí pro všechny typy stravování. Přesnou kalkulaci ceny naleznete v ceníku.

Transfer : Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 50 min.

Informace k dětské ceně : Dítě nesmí dosáhnout uvedeného věku v době návratu do ČR. Např. přistýlka dítě 2-12 let - cena platí pro dítě ve věku 2-11,99 let, tzn. dítě nesmí dovršit 12ti let v době návratu.

Stravování: all inclusive

SNÍDANĚ - formou bufetu. Za příplatek POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu nebo ALL INCLUSIVE. PROGRAM ALL INCLUSIVE – snídaně, oběd a večeře formou bohatého bufetu v hlavní restauraci. Svačiny, občerstvení, dezerty, káva, čaj, zmrzlina (11:00–17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 – 24:00). Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Doprava: letecky

Letecká společnost Travel Service (Smart Wings). Povolená hmotnost zavazadel 15 kg na cestujícího (vyjma dětí do 2 let) a 8 kg kabinové příruční zavazadlo. Trasa dopravy dle odletového místa: Praha-Burgas-Praha, Brno-Burgas-Brno, Ostrava-Burgas-Ostrava nebo Pardubice-Burgas-Pardubice. Předpokládaný letový řád Praha: linka QS 1180/1, Praha 05:20 - 08:25 Burgas 09:10 - 10:25 Praha. Časy LT. Předpokládaný letový řád Brno: linka QS 1482/3, Brno 06:25 - 09:15 Burgas 10:05 - 11:05 Brno. Časy LT. Předpokládaný letový řád Ostrava: linka QS 1380/1, Ostrava 09:55 - 12:45 Burgas 13:35 - 14:30 Ostrava. Časy LT. Předpokládaný letový řád Pardubice: linka QS 1980/1, Pardubice 17:45 - 20:45 Burgas 15:40 - 16:45 Pardubice. Časy LT.

Ubytování: hotel ****

2+2 Hotel

Dvoulůžkové pokoje s možností jedné nebo dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, sat. TV, malá lednice, klimatizace, telefon, vysoušeč vlasů a balkon. Bezpečnostní schránka na pokoji za poplatek 49 LV/7dní. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. Pokoj s výhledem na moře (DBL-SV) za příplatek 100 Kč/osoba/den.

Maximální obsazení pokoje : Dvoulůžkový pokoj standard (DBL): 2 dospělí + 2 děti Dvoulůžkový pokoj s výhledem na moře (DBL-SV): 2 dospělí + 2 děti.

Vybavení hotelu : Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace Hollywood, italská a la carte restaurace La Gondola, lobby bar s Wi-Fi připojením zdarma, bar u bazénu, koktejlový bar, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, výtah, směnárna. Hotel přijímá platební karty.


Cena zahrnuje

  • Ubytování 7/10/11/14 nocí, stravování dle ubytování, místní taxy,
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, místní taxy, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • SPA centrum, fitness, parkování 12 LV/den, sauna, jacuzzi, masáže, kadeřnictví, manikúra, turecké lázně, čistírna a prádelna
  • Volitelné cestovní pojištění K3S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 500 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu