Umag - Polynesia Plava Laguna apartmány ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Polynesia Plava Laguna apartmány

Apartmány Polynesia jsou poslední z dlouhé řady hotelů, kempů a apartmánů na pobřeží Umagu, nacházejí se cca 3 km od centra města Umag, ve středisku Katoro, v borovicovém háji, v zeleni, podél mořského pobřeží. Všechny ubytovací jednotky jsou bez klimatizace, mají skromné vybavení, SAT/TV, telefon, sociální zařízení, vybavený kuchyňský kout, balkon nebo terasu.
Typy apartmánů (typ Classic byl dříve pod názvem bungalovy):

Economy 1/3 studio – cca 27 m2, jedna místnost – 2 lůžka + rozkládací gauč, kávovar

Economy 1/3 APT – cca 30 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s 1 lůžkem, kávovar

Economy 1/4 APT – cca 30 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, kávovar, 

Economy 1/5 APT – cca 38 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost s třemi přistýlkami (rozkládací křesla nebo gauč), kávovar

Classic 1/2 APT – cca 17 m2, denní místnost se 2 lůžky (nelze oddělit), terasa

Classic 1/4 APT – cca 30 m2, ložnice se 2 lůžky, denní místnost se 2 lůžky (gauč), terasa

Classic 1/5 APT – cca 33 m2, ložnice se 2 lůžky, ložnice s lůžky v podkroví, denní místnost s rozkládacím gaučem 

Ve středisku je centrální restaurace, bary, restaurace á la carte, fast food, venkovní bazén pro dospělé a dětský bazén, oba se sladkou vodou (lehátka u bazénu zdarma – omezený počet). V blízkosti jsou různé stánky, obchody, supermarket, směnárna, trezor na recepci (za poplatek), infocentrum. Středisko zajišťuje bohatou celodenní a večerní animaci pro dospělé a děti, mini-klub od 4-12 let, hudební večery s živou hudbou a různá vystoupení.  Pláže vzdálené 100 až 500 m jsou dlážděné i oblázkové, s upravenými vstupy do moře vhodnými i pro starší osoby a malé děti, je tu též vstup pro osoby na invalidním vozíku. Na pláži se nacházejí  sprchy, restaurace, bary. Spousta hřišť a aktivit činí Polynésii skvělou volbou nejen pro aktivní rodiny.

WI-FI a internetový koutek na recepci v ceně. Pro volný čas je hostům k dispozici také Park § Ride station: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických kol; tenisová akademie Umag: 26 tenisových kurtů, z toho 25 antukových a 1 s tvrdým povrchem. 4 kryté, antukové kurty.

V blízkosti je jezdecké centrum, pro sportovní vyžití jsou zde víceúčelová hřiště Katoro - fotbal, házená, basketbal, volejbal, plážový volejbal.

Nabídka vodních sportů: parasailing, windsurfing, kanoistika, banánový člun, šlapadlo, vodní skútr.

V blízkosti se nachází několik hřišť pro míčové hry včetně samostatné cvičební plochy pro aerobik, zumbu apod.

Turistický vláček do města Umag a zpět jezdí cca každých 30 minut.

Stanice Park & Ride: automatizovaný systém pro půjčování mechanických a elektrických jízdních kol:

https://www.coloursofistria.com/en/biking/park-and-ride-umag

Poloha: do 500 m od moře

Vybavení: prodejna se suvenýry, bazén venkovní, pizzerie, trezor na recepci , obchod s občerstvením, bazén dětský, kavárna, terasa, dětský klub, café bar, ambulance, internetový kout, parkování, bar na pláži, stánek s občerstvením.

Sport a zábava: animace pro děti, animace pro dospělé, jogging, střelnice, stolní tenis, boccia, streetball, plážový volejbal, minigolf, půjčovna lodiček, windsurfing, bowling, půjčovna skútrů, půjčovna šlapadel, jízdy na banánu, vodní sporty, jízdy na koni, hřiště pro míčové hry, půjčovna jízdních kol, škola tenisu, tenisové dvorce.

Dětská postýlka (pro děti do 3 let, na předchozí vyžádání) - ZDARMA ! (dětská postýlka není možná v 1/2 APT Classic (CS2TP))

Strava se podává v centrální restauraci - snídaně i večeře švédský stůl bez nápojů u večeře, stravu musí čerpat všechny osoby z apartmánu. Dítě do 5 let - zdarma.


!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.1.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 20% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 15.3.2023 POSKYTUJEME Z CENY UBYTOVÁNÍ SLEVU 15% (VP 33/2023) !!! Slevy se nesčítají.

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Destinace: Středověké městečko UMAG je prvním turistickým střediskem na západní straně ISTRIE při cestě ze severu. Typické pro jeho okolí je členité pobřeží s mnoha poloostrůvky, borovými lesíky a bohatou středomořskou vegetací. Co se týče historie Umagu, tak jako celá Istrie i toto městečko náleželo Římanům. Jméno Umag je tedy původní jméno zakladatele města Umacuse. Okolí Umagu je bohaté na vinohrady, ze kterých se stáčí vynikající isterské víno. Umag je městečko plné kontrastů, kde se střetává stará i nová architektura a které s velkou vitálností nabízí své historické srdce.

Cena zahrnuje

  • 7denní nájem celého apartmánu nebo bungalovu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky¨
  • závěrečný úklid
  • pobytová taxa
  • Animační programy (22.5.-8.9.2023): MINI KLUB pro děti 4-12 let, dopoledne a odpoledne - tématické programy, tvořivé dílničky a hry; sportovní program zahrnující aktivity jako strečink, udržení kondice a aqua aerobik, večerní zábava, stolní tenis, volejbal na betonovém hřišti

Cena nezahrnuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • stravování (lze dokoupit)
  • parkovné - 1 EUR/auto/den - platí se na místě v recepci
  • domácí zvíře (do 10 kg, na vyžádání) - 16 EUR/den - platí se na místě v recepci (psi nesmí do restaurace, recepce, k bazénu, na pláž pouze vyhrazenou, musí být stále na vodítku). Místní supermarket nabízí psí pokrmy