Umag - Apartmány Sol Amfora


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Přímo na pláži - ideální pro rodiny s dětmi. Široká nabídka volnočasových aktivit.

Poloha: uprostřed borovicového lesa. Do centra Umagu po pěší promenádě podél moře cca 2 km.

Pláž: jen pár metrů od skalnaté/oblázkové pláže. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 3 €/kus).

Vybavení: 162 apartmánů v resortu Stella Maris. Recepce, různé restaurace, bar, supermarket, trafika, obchod se suvenýry, letní terasa. Ve venkovním areálu 2 bazény s mořskou vodou. Lehátka a slunečníky u bazénu za poplatek (cca 2 €/kus). Marina se skluzavkou (za poplatek).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: sportovní (červen/září) animační program: vodní pólo, basketbal, jóga, pilates atd. Večerní animační program (15.6.-15.9.). Taneční terasa s živou hudbou. Za poplatek: 15 antukových tenisových kurtů s umělým osvětlením a tenisovou školou (hned u areálu), 2 antukové tenisové kurty přímo v areálu, potápěčské centrum mimo resort, stolní tenis, hala pro jízdu na koni (cca 500 m), surfování. Plážový volejbal, boccia, fotbalové hřiště, minigolf, motorové čluny, šlapadla, půjčovna mopedů a jízdních kol, sportovní hala.

Internet : WiFi ve veřejných prostorech a v některých apartmánech za poplatek (WiFi možná jen u typu F2J).

Pro děti : miniklub (červenec/srpen) rozdělen do několika věkových kategorií (od 5 do 17 let), dětské hřiště, samostatný dětský bazén, vodní hřiště, dětské židličky, dětský animační program. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, veškeré prádlo (výměna 1x týdně), ručníky a osušky (výměna 2x týdně), denní úklid (kromě kuchyně);
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci;
začátek/konec nájmu: 15/10 h;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express, Diners. Poznámka k rezervaci: tenisový areál je každoročně dějištěm turnaje ATP, v této době je proto nutné i v noci počítat s živějším provozem.

Stravování: vlastní

bez stravy, snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při objednání polopenze navíc večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel

všechny apartmány jsou zařízeny komfortně a v istrijském stylu: telefon, individuální klimatizace, fén, trezor, posezení, kuchyňská linka (el. sporák, chladnička), vana nebo sprcha, WC, balkon nebo terasa. Třípokojové apartmány (F1G/F2G/F3G/F4G/F5G): cca 42 m2. Obývací ložnice se 2 místy na spaní a TV s plochou obrazovkou, 1 dvoulůžkový pokoj a 1 jednolůžkový pokoj, se sprchou, balkonem. Třípokojové apartmány (F1F/F2F/F3F/F4F/F5F/F6F): cca 51 m2. Obývací ložnice se 2 místy na spaní a TV s plochou obrazovkou, 1 pokoj se 2 lůžky, 1 pokoj s manželskou postelí. Třípokojové apartmány (F1H/F2H/F3H/F4H/F5H/F6H/F7H): cca 61 m2, 1 dvoulůžkový pokoj, obývací ložnice se 2 místy na spaní a TV s plochou obrazovkou, 1 třílůžkový pokoj, s vanou, terasou. Dvoupokojové apartmány (F1J/F2J/F3J/F4J): cca 42 m2, na 2 patrech v řadové zástavbě, obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, 1 dvoulůžkový pokoj, s vanou, balkonem.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.