Tropical Islands


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Zavítejte do aquaparku, který nikdy nezavírá, má kapacitu přes 6 600 lidí, na výšku by se do něj vešla Socha Svobody a na délku Eiffelova věž. Tropical Islands tvoří obrovská hala s uměle vytvořeným tropickým klimatem, která leží v německém Braniborsku.

V Tropical Islands Vás čeká největší vnitřní deštný prales na světě, který skrývá přes 50 000 kusů stromů, keřů a dalších tropických rostlin dovezených přímo z džungle. Tropická vesnička Vás zaujme unikátní kolekcí přístřešků a chýší, které jako by z oka vypadly těm v tropech. Ve stylovém baru pak můžete ochutnat osvěžující koktejl, lahodnou kávu, či tropické barbecue. V nákupní uličce si můžete pořídit nejen nové plavky, ale i ručně vyráběné suvenýry z exotických koutů světa, jako jsou třeba korálky, přívěsky či obrázky. Dětský koutek Tropino Club nabízí malým návštěvníkům obrovskou horolezeckou stěnu nebo projížďku na lodičkách. Aquapark se pyšní také nejvyšším tobogánem v Německu měřícím 25 metrů, na němž můžete dosáhnout rychlosti až 70 km/h. Díky nejmodernější technologii se můžete povznést do 30 metrů a z horkovzdušného balonu plněného heliem obdivovat krásu okolní exotiky. Tropické moře je udržováno na teplotu 28°C a kromě nádherných pláží nabízí i brouzdaliště pro nejmenší návštěvníky. Romantická laguna Bali s teplotou vody 32°C je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek.

Program zájezdu

1. den: Odjezd do Tropical Islands v noci předešlého dne. Celodenní koupání v unikátním aquaparku - návštěvníci zde naleznou tropické prostředí s deštným pralesem, 2 laguny ke koupání, písečnou pláž s umělým sluncem, palmami, orchidejemi a ptačím zpěvem. Teplota vzduchu je 25°C. Atrakce za příplatek na místě. Součástí je také lázeňský a saunový komplex, kde naleznete parní koupele, suché sauny, léčebné koupele, vířivky. Odjezd vpodvečer. Návrat v nočních hodinách.

Cena zahrnuje

  • * dopravu autobusem
  • * technický doprovod
  • * pojištění CK proti úpadku
  • NÁSTUPNÍ MÍSTA: Rychnov nad Kněžnou - Vamberk - Ústí nad Orlicí - Česká Třebová - Litomyšl - Vysoké Mýto - Chrudim (nebo Holice) - Pardubice - Hradec Králové - Praha - Ústí nad Labem.

Cena nezahrnuje

  • * vstupné (základní vstupné cca 29 €, děti 6 – 14 let, studenti, osoby nad 65 let cca 23,50 €, vstupné vč. saunové části cca 35 €, studenti a osoby nad 65 let cca 29 € - nutno nahlásit při sepsání smlouvy!!!)
  • * komplexní cestovní pojištění 30 Kč/dospělá osoba, 25 Kč/dítě do 12 let.