Třeboň - Lázně Aurora, Senior PLUS, 6 nocí, Novinka


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Klidné prostředí v parku - v dosahu historického centra Třeboně.
Vlastní Wellness Centrum s bazénem.
Skvělá možnost kombinace relaxace s poznáním historických pamětihodností a krás Třeboňska.
Novinka. NEMO tour TIP.

Pobyt SENIOE PLUS s 10 procedurami, pobyt 7 dní/6 nocí, pobyty PO-NE, ÚT-PO, ST-ÚT, ČT-ST nebo PÁ-ČT, 6x polopenze, atraktivní pobyt v lázních správně namíchaný z koupelí a masáží.

Moderní lázeňský komplex Aurora se nachází v klidném prostředí rozsáhlého parku na břehu rybníka Svět, asi 1 km od historického centra Třeboně. Lázně jsou známé především díky jedinečné přírodní slatině, která se používá ve formě koupelí a zábalů. K dispozici je nekuřácká restaurace s letní terasou v příjemném prostředí s výhledem do lázeňského parku, bary, obchody, luxusní a moderně zařízené WELLNESS CENTRUM AQUA VIVA - bazénový komplex včetně plaveckého bazénu se slanou vodou (25 m), dětské brouzdaliště, různé vodní atrakce, tobogán, solária, sauna, parní kabina, squash, fitness a bowling. Centrum AQUA VIVA je přístupné i pro veřejnost. RELAXAČNÍ CENTRUM s procedurami se nachází přímo v objektu: slatinné koupele a zábaly, různé druhy masáží, elektroterapie i laserová terapie, parafínové zábaly, rehabilitační plavání atd. K dispozici také kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra, úschovna kol a půjčovna elektrokol. Ubytování je poskytováno v centrální budově lázní, nebo v přilehlých penzionech vzdálených cca 10-15 minut chůze.
Ubytování je poskytováno v centrální budově lázní nebo v depandancích - přilehlých penzionech vzdálených cca 10-15 minut chůze. Na stravu a lázeňské služby - procedury se dochází do lázní Aurora.
Koupání: aquapark AQUA VIVA - bazénový komplex včetně plaveckého bazénu se slanou vodou (25 m), dětské brouzdaliště, různé vodní atrakce, tobogán, solária, sauna, parní kabina. Rybník Svět – koupaliště.

Poznámka - důležité: doporučujeme lékařskou konzultaci s obvodním lékařem o vhodnosti absolvování relaxačního programu resp. přivézt lékařskou zprávu o aktuálním zdravotním stavu (u osob starších 70 let je to povinné). Pobyt s domácími zvířaty není možný. Parkování na monitorovaném parkovišti (za poplatek). Procedury jsou poskytovány osobám nad 18 let.

Starobylé město Třeboň leží v typické malebné jihočeské krajině. Díky velkému množství vodních zdrojů je často nazýváno „městem rybníků“ a „krajem zrcadel“. Lázeňské kolonády, rozlehlé parky, slavný rybník Svět, renesanční zámek, historické jádro města s hradbami...to vše dohromady tvoří neopakovatelnou atmosféru. Více najdete v sekci "Popis destinace".

Stravování: polopenze

Stravování v lázeňských jídelnách: polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře servírované z 6 menu + salátový bufet + 1 nápoj. Ostatní nápoje za úhradu. V den příjezdu je strava bez možnosti výběru.

Ubytování: hotel

Pokoje Superior - bez balkonu, 2- lůžkový pokoj se sprchovým koutem, samostatné WC, fén, lednice, telefon, TV+SAT s rádiem, bezpečnostní schránky, WiFi, balená voda Bonaqua 1,5 l.
Některé pokoje superior s balkonem (za příplatek, na dotaz). Pokoje mohou být nabízeny také jako jednolůžkové.
Apartmá KLASIK s balkonem, dvoupokojové, obývací pokoj a ložnice, samostatná koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, fén, lednice (nápoje na přivítání), varná konvice, bezpečnostní schránky, telefon, TV+SAT s rádiem, župany, WiFi, balkon. Maximálně 3 osoby, na dotaz v CK.
Apartmá DELUXE, třípokojové apartmá, obývací pokoj a 2 ložnice, samostatná koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC, fén, lednice (nápoje na přivítání), varná konvice, bezpečnostní schránky, telefon, TV+SAT s rádiem, DVD, župany, pantofle, WiFi, klimatizace, bez balkonu nebo s balkonem (2 různé ceny - na dotaz v CK). Maximálně 5 osob.
Možnost ubytování v depandancích - okolních penzionech s docházením na stravu a lázeňské služby - procedury do lázní Aurora.
Ubytování v den nástupu od 14,00 hod, uvolnění pokoje v den odjezdu do 10,00 hod.