Toscolano - Garda Sol


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Garda Sol je od sezony 2018 pod novým vedením (do této doby byl znám jako 4hvězdičkový Bel Soggiorno). Rodinný hotel se nachází v centru v centru Toscolano – Maderno na západní straně jezera Garda. Ocení jej všichni, kdo mají rádi historii, historické interiéry, atmosféru počátku 20. století, přitom rekonstruován r.2013. Garda Sol je hotel s moderním wellness, bazénem na střeše, krásnou restaurací s výhledem na jezero.

Vzdálenosti: 20 m jezero, 500 m pláž, 100 m centrum, 100 m nejbližší obchody a restaurace

Stravování: snídaně

Stravování: Snídaně formou bufetu, večere možné zakoupit na místě (12 euro/os. - restaurace "La Bussola" nebo "Da Nappo")

Ubytování: hotel ***

Vybavení a služby: recepce, noční portýr, hala, lounge, klimatizované společné prostory, TV/SAT místnost, snídaňový sál, restaurace, bar s wifi zdarma, výtah, parkoviště na několik vozů, případně veřejné parkoviště za 7,5 euro/den (250m od hotelu). Hotel je bezbariérový. Rodinné pokoje (větší, leč bez balkonu) jsou v depandanci hotelu.
Venkovní bazén – slunečníky a lehátka zdarma. Wellness: finská sauna, biosauna, turecké lázně, malý whirpool, solárium, masáže a kosmetické služby, emoční sprchy, relaxační zona.

Vybavení pokoje: klimatizované dvoulůžkové s možností přistýlky, koupelna se sprchou, fén, telefon, SAT/TV, trezor, minibar, wifi. Naše pokoje jsou vždy s balkonem. Možné připlatit za výhled na jezero, rodinný pokoj FAMILY (depandance hotelu) nebo SUITE s balkonem, výhledem na jezero a vířivkou v pokoji.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.