Torbole - hotel Piccolo Mondo


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Nebudeme se zde mnoho rozepisovat, Picollo Mondo je zkrátka jeden z nejlepších hotelů v Torbole… Od ostatních se odlišuje hlavně svoji rodinnou atmosférou, majitelé se starají o hosta a pečují o svůj hotel s láskou. Velkou doménou hotelu je jeho kuchyně, jež patří mezi nejlepší restaurace v Torbole vůbec. Třešničkou na dortu je wellness, venkovní a vnitřní bazén či prostorná zahrada.

Vzdálenosti: 300m do centra a k pláži

Stravování: polopenze

Stravování: POLOPENZE – snídaně formou rozšířeného bufetu, večeře min.o 3 chodech výběrem ze 3-4 menu, salátový a desertový bufet, tématická Trentino večeře v průběhu týdne.

Ubytování: hotel ****

Vybavení a služby: recepce, hala/lounge s TV, restaurace, bar, terasa s obsluhu, zahrada, hřiště… hotel je bezbariérový.
2x bazén (venkovní a vnitřní vyhřívaný, oddělená část pro děti), lehátka a slunečníky zdarma, wellness – sauna, turecká koupel, whirpool (v bazénu), fitness – vše zdarma, extra: masáže, beauty programy, solárium.

Vybavení pokoje: dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností jedné přistýlky, koupelna se sprchou nebo vanou/WC/fén, telefon/přípojka na internet, SAT/TV, sejf, balkon, klimatizace v sezoně (01/06 – 30/09)


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.