Tolo - Helena Penzion


  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: menší, zrekonstruovaný penzion s příjemnou a přátelskou rodinnou atmosférou. Rušnější centrum s řadou obchodů, restaurací, barů a kaváren je vzdáleno cca 300 m. Zastávka městského autobusu do malebného Nafplia je poblíž penzionu (jízdenka stojí cca 1,80€/cesta). Doporučujeme individuální návštěvu tohoto města a jeho tržiště. Taxi do Nafplia vychází na cca 17€/jedna cesta.

Vybavení: vstupní hala, recepce (během dne až do pozdních večerních hodin), telefonní automat, salónek s velkoplošnou TV se satelitním příjmem, vnitřní bar s posezením, malá terasa s fontánkou, malá zahrada, parkoviště. Wifi v recepci a na pokojích zdarma.

Sport a zábava: využívat lze následující služby v hotelu RITSA, vzdáleném cca 250 m: bazén, dětský bazén, lehátka a slunečníky u bazénu - zdarma, malé, velmi jednoduše zařízené fitcentrum (zdarma), internetový koutek s jedním počítačem (zdarma), bar a snackbar u bazénu. V hotelu Ritsa je též možné si dokoupit obědy za velmi přijatelné ceny (denně mezi 12:00-15:00). Slunečníky a lehátka na pláži (za poplatek cca 7€set/den). Vodní sporty na pláži (za poplatek).

Doporučujeme: Velmi dobře vybavené pokoje

Stravování: snídaně

pouze snídaně - rozšířené kontinentální. U snídaní je navíc možnost samoobslužného (neomezeného) doplňování nápojů, pečiva a marmelád. Předem je možné zakoupit si večeře formou bufetu v hotelu RITSA (cca 250 m) - viz ceny na webu též přímo s polopenzí. V rámci kombinovaných a poznávacích zájezdů je v ceně již zahrnuta polopenze (+ večeře formou bufetu v hotelu RITSA).

Ubytování: pension

penzion nabízí 7 pokojů (1-, 2lůžkových), které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, klimatizací, fénem, telefonem, TV se satelitním příjmem (i s jedním českým programem), rychlovarnou konvicí, možností připojení na internet (wifi zdarma), chladničkou, trezorem, balkónem nebo terasou s výhledem na hory, letovisko nebo s částečným výhledem směrem na moře. Jednolůžkové pokoje jsou jen s výhledem do vnitrozemí. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.