To nejlepší z Paříže + NÁKUPY VE SLEVÁCH + OSLAVY DOBYTÍ BASTILY (letecky z Prah


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Eurovíkend plný slev a výprodejů. Objevíte kouzlo francouzských butiků a největší zajímavosti Paříže. Vyhlášená Galerie Lafayette, obchodní centrum Les Halles, vůně Fragonard a slevy na všechno. Stihnete Eiffelovu věž, užijete si plavbu po Seině i velkolepý ohňostroj u příležitosti státního svátku Francie. Zažijte stylové nákupy a Paříž, na kterou se nezapomíná!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

Moulin Rouge

Dospělý 3690.00 Kč
Dítě 0.00 Kč
Student 0.00 Kč
Senior 0.00 Kč
Jiný 0.00 Kč

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (98 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu jsou podávány formou bufetu
během dne bude možné zakoupit jídlo na místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost individuálního stravování v místních restauracích

Ubytování: hotel ***

hotel 3* v Paříži, poblíž metra (časový dojezd do centra Paříže cca 30 minut)
ubytování je v pokojích s vlastním soc. zařízením, Wi-Fi, TV

Program zájezdu

1. den: Odlet z Prahy , po příletu do Paříže objednaným autobusem  transfer na hotel ,  ubytování . V závislosti na čase příletu bude následovat program s průvodcem. 
2. den: Po snídani v hotelu přejezd metrem do centra Paříže k   Pantheonu, národnímu památníku Francie s hroby slavných francouzských osobností (je zde např. hrob Voltaira, Alexandra Dumase nebo Victora Huga). Latinská čtvrť   nás okouzlí i dalšími historickými budovami. Uvidíme slavnou univerzitu Sorbonnu, Clunyjský palác   či  pozůstatky antických lázní . Polední pauza v jedné z malebných francouzských restaurací na   bulváru Saint-Michel nám dodá energii na další část dne. V samém historickém jádru Paříže si prohlédneme   chrám Notre-Dame, proslavený románem Victora Huga „Zvoník u Matky Boží“, středověký palác a vězení La Conciergerie a klenot gotické architektury, kapli Sainte-Chapelle, ukrytou v areálu dnešního   Justičního paláce. Kolem unikátní stavby pařížské radnice   dojdeme k Centru G. Pompidou, jehož architektura vyvolává značné rozpaky. V nejvytíženějším obchodním centru v Paříži, Les Halles, nacházejícím se na místě staré pařížské tržnice, bude dostatek volného prostoru na  nákupy v tradičních francouzských buticích . Večer se přesuneme na pařížský vrch Montmartre. Vedle umělecké atmosféry bude možnost vychutnat si i nádherný výhled na Paříž, baziliku Sacré-Couer, malebné  náměstí malířů Place de Tertre  a poslední zdejší  mlýn  Moulin de la Galette. Nevynecháme ani slavný  kabaret  Moulin Rouge. V malých obchůdcích se zde dají nakoupit i typické pařížské suvenýry. Hodinu před půlnocí se můžeme těšit na jeden z mála  pařížských ohňostrojů , který završí dnešní velkolepé oslavy. Na hotel se vrátíme společně nebo individuálně.
3. den: Den zahájíme návštěvou největší dominanty Paříže –   Eiffelovy věže. Z jejího vrcholu nás bude čekat nádherný výhled na město. Procházkou po   Martových polích   dojdeme k budovám Vojenské akademie   a Invalidovny, tedy  místům spojeným s osobností císaře Napoleona I . Po nejkrásnějším   pařížském mostu Alexandra III. a nejznámějším pařížském bulváru Champs-Élysées   se dostaneme až na náměstí Svornosti (Place de la Concorde). Právě zde, pod ostřím gilotiny, skončila za Velké francouzské revoluce hlava krále Ludvíka XVI. i jeho ženy Marie Antoinetty. Odpoledne volný prostor na nákupy v největším obchodním centru moderní pařížské čtvrti La Défense. V podvečer možnost romantické plavby po Seině. Z paluby lodě se nabízí nevšední pohled na většinu pařížských památek včetně Eiffelovy věže. Návrat na hotel ve večerních hodinách s průvodcem nebo individuálně.
4. den: Po snídani přejezd do centra a pokračování prohlídky města. Zavítáme do  nejkrásnějšího  obchodního domu Lafayette v blízkosti slavné pařížské Opéry Garnier a v Muzeu parfémů budeme moci přičichnout  ke slavným vůním Fragonard . Odpoledne transfer na letiště,  odlet z Paříže do Prahy .

Cena zahrnuje

  • letenka Praha – Paříž – Praha se všemi poplatky
  • kabinové zavazadlo dle pravidel pro přepravu zavazadel (viz níže)
  • transfer letiště – hotel – letiště
  • 3x ubytování v Paříži ve 3* hotelu
  • 3x snídaně
  • průvodce po celou dobu zájezdu (od odletu do návratu, mimo volný program ve městě)
  • tištěný průvodce městem zdarma

Cena nezahrnuje

  • zavazadla za příplatek dle podmínek pro přepravu zavazadel (viz. níže)
  • MHD v Paříži (17 EUR)
  • cestovní pojištění léčebných výloh
  • vstupné na místě
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 2 700 Kč