To nejlepší z Londýna 55+ (letecky z Ostravy)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Eurovíkendy

Jedinečný eurovíkend, během kterého uvidíte to nejlepší z Londýna a nemusíte se o nic starat. Průvodce s vámi bude od odletu až po návrat a zařídí vše. Za příjemného klimatu pozdního jara či léta se v pohodovém tempu ponoříte do tajů kosmopolitní metropole. Zájezd nejen pro starší 55 let. Užijte si s námi „podzim“ svého života a poznejte Londýn bez starostí!

Program může být přizpůsoben aktuálním okolnostem na místě. Časy příletu a odletu jsou určeny aktuálním letovým řádem. Ubytování je vždy možné po 14. hodině, do této doby je možné si na hotelu uschovat zavazadla.


V případě individuálního zájmu můžete absolvovat jen vybranou část programu a sejít se později na určeném místě srazu nebo se vrátit na hotel samostatně.


Průvodce neprovádí klienty uvnitř památek, pokud není v programu uvedeno jinak.

Vstupné: Tyto vstupenky do vybraných památek a případné fakultativní výlety si můžete před zájezdem u nás přiobjednat. S možností prohlídky je počítáno v programu zájezdu. Klienti, kteří se prohlídky nezúčastní, mohou tento čas využít např. vlastním volným programem:

London Eye

Dospělý 1090.00 Kč
Dítě 870.00 Kč

Tower of London

Dospělý 900.00 Kč
Dítě 420.00 Kč
Student 700.00 Kč
Senior 700.00 Kč

Okružní plavba s ochutnávkou odpoledního čaje o páté (Afternoon Tea Cruise)

Dospělý 1200.00 Kč
Dítě 830.00 Kč

Cestovní pojištění: EASY (35 Kč / den / osoba)
UNIVERSAL + STORNO (98 Kč / den / osoba)
Srovnání pojištění

Stravování: snídaně

snídaně v hotelu formou bufetu
během dne při prohlídce Londýna bude možné zakoupit jídlo na některé z přestávek v místech s možností občerstvení
poblíž hotelu je možnost navštívit některou z restaurací nebo občerstvení

Ubytování: hotel ***

hotel 3* se snadným přístupem do centra Londýna
na pokojích je k dispozici varná konvice + čaj a káva zdarma (dle typu hotelu)
na pokojích jsou k dispozici ručníky, mýdlo, vysoušeč vlasů (dle typu hotelu)

Program zájezdu

1. den: Odlet z Ostravy  v odpoledních hodinách, po příletu do Londýna se přesuneme zajištěným autobusem do hotelu, kde se ubytujeme. 
2. den: Dnes uvidíme London Eye, Westminster Abbey, sídlo britské královny Buckingham Palace a jedinečné muzeum Victoria & Albert Museum. Ráno po snídani se přesuneme  do centra Londýna , kde zamíříme na vyhlídkové kolo  London Eye  (pro předem objednané zájemce). Prohlídku začneme v části Westminster, kde se projdeme kolem hlavních atraktivit. Společně navštívíme nábřeží Temže, Whitehall, Horse Guards, Westminster Abbey a sídlo britské královny Buckingham Palace.  Pro zájemce možnost také zajištění vstupenek na muzikál Mamma Mia! (informujte se v CK). Večer návrat na hotel společně nebo individuálně.
3. den: Dnešní den nás čeká Tower of London, Tower Bridge a katedrála sv. Pavla. Poté se vydáme na vyhlídkovou plavbu po Temži s čajem o páté. Ráno se přesuneme metrem nebo příměstským vlakem do centra Londýna. Můžeme se těšit na prohlídky jižního nábřeží řeky Temže a částí City   a Southwark. Čeká nás: St. Paul´s Cathedral,   Shakespearovo  divadlo Globe, Tate Modern   a Millenium Bridge. Poté se přesuneme k proslulému paláci a pevnosti Jejího Veličenstva, Tower of London   (pro předem objednané zájemce prohlídka královské pevnosti, kde jsou vystaveny anglické korunovační klenoty) , a nejslavnějšímu zvedacímu mostu Tower Bridge . Poté se vydáme od Tower of London lodí  na vyhlídkovou plavbu po řece Temži (pro předem objednané zájemce). Na lodi nás čeká  tradiční britský zvyk: čaj o páté   spolu s občerstvením v podobě různých sendvičů, clotted creamu, mini dezertů a dalších cukrovinek. V podvečerních hodinách se společně nebo individuálně vrátíme na hotel.  
4. den: Po snídani dle letového řádu program v Londýně nebo odjezd transferem na letiště a odlet do Ostravy.

Cena zahrnuje

  • letenka Ostrava – Londýn – Ostrava se všemi poplatky (kabinové zavazadlo dle pravidel pro přepravu zavazadel viz níže)
  • transfer letiště – Londýn (hotel) – letiště
  • 3x ubytování v Londýně v hotelu 3* ve 2lůžkových pokojích, popř. 3lůžkových
  • 3x snídaně
  • průvodce po celou dobu (od odletu do návratu, mimo volný program ve městě)
  • tištěný průvodce městem zdarma

Cena nezahrnuje

  • zavazadla za příplatek dle podmínek pro přepravu zavazadel (viz. níže)
  • cestovní pojištění
  • přesuny v Londýně místní dopravou – doubledecker, metro a projížďka lodí po Temži: 60 GBP / celý pobyt
  • doporučené kapesné 160 GBP (včetně dopravného)
  • vstupné na místě
  • Příplatek za jednolůžkový pokoj: 2 000 Kč