Tigaki - smartline More Meni Beach ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

EXKLUZIVNĚ v naší nabídce! Malý, moderní hotel s elegantním designem. Mnoho barů a restaurací v okolí.

Poloha: v centru letoviska Tigaki. V okolí nepřeberné množství barů, taveren a obchůdků. Město Kos cca 9 km. Letiště cca 16 km.

Pláž: písečná pláž je vzdálená jen pár kroků od hotelu (cca 20 m). Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek.

Vybavení: 58 ubytovacích jednotek v hlavní a vedlejší budově. V hlavní budově se nachází přijímací prostor s recepcí a trezory k pronajmutí, společenská místnost se satelitní TV, restaurace s terasou a bar, a-la-carte restaurace. Ve venkovním areálu naleznete sladkovodní bazén, bar u bazénu. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: různé druhy vodních sportů na pláži. V letovisku Tigaki nabídka útulných taveren a barů.

Internet : WiFi zdarma v celém hotelu.

Pro děti : samostatný dětský bazén, malé dětské hřiště. Dětská postýlka (na vyžádání, zdarma).

místní kategorie: 4;
platba kartou: VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně a večeře formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A1A/A2A): cca 27 m2, v přízemí, vybaveny minibarem (za poplatek), klimatizací, sat. TV, telefonem, vanou, WC, fénem, balkonem. Dvoulůžkové pokoje premium (A2B): cca 31 m2, v prvním patře nebo dvoulůžkové pokoje (A2F/A3F) cca 31 m2, ve vyšších patrech, jinak jako A2A. Junior suite (A2C/A3C): prostornější (cca 40 m2), jinak stejné vybavení jako A2A. Suite (A2D/A3D/A4D): cca 45 m2, samostatná ložnice a kombinace obývací ložnice, jinak stejné jako A2A. Suite (B2E/B3E/B4E): ubytování v hotelu smartline More meni Beach nebo ve smartline More Meni Residence (vzdálenost mezi hotely cca 100 m.).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.