Hajduszoboszlo lázně Maďarsko 2016 - Hungarospa 3*Thermal hotel - balíček Wellness and Spa na 2 noci

od 3 280 Kč

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Dovolená v Maďarsku Hungarospa ***Thermal Hotel 2016 – Hajdúszoboszló
- Balíček 2 noci Wellness and Spa Package

Z Prahy cca 730 km, z Brna cca 550 km

Hajdúszoboszló – rozsáhlý evropský lázeňský komplex. Doporučujeme!

Hajdúszoboszló je nejznámější lázeňské město Velké Planiny – hlavním lákadlem je lázeňský komplex sestávající ze slavných léčivých koupelí, pláže, z Aquaparku a z Aqua-Palace. Lázeňský komplex nabízí svými službami nezapomenutelné zážitky během celého roku nejen pro hosty, kteří se léčí nebo zotavují, ale i pro rodiny s malými či velkými dětmi.

Světoznámé lázně Hajdúszoboszló najdeme ve východním Maďarsku, na okraji slavné Pusty Hortobágy neboli Velké maďarské nížiny a zároveň leží pouze 20 km od druhého největšího maďarského města Debrecenu (starodávné centrum vzdělanosti s velkým počtem památek, plný kultury i historie).
Hajdúszoboszló je nazýváno též „Mekkou revmatiků“ a je známé svými léčebnými lázněmi, které se hojně využívají k léčbě chronických onemocnění pohybového ústrojí - bolesti páteře, onemocnění plotének, neurózy, poúrazové rehabilitace, Bechtěrejova choroba, zažívací a dýchací obtíže, neplodnost, gynekologická a kožní onemocnění apod.

Maďarské středisko Hajdúszoboszló – atraktivní a dostupná dovolená pro každého - rodiny s dětmi, střední generaci i seniory. Doporučujeme lázně Hungarospa – koupaliště o rozloze 30 ha, zážitkové bazény, plavecký a dětský bazén, jacuzzi, bazén s umělým vlnobitím, aqua-park (např. obří tobogán dlouhý 113 m, čtyřproudá skluzavka, stometrová „černá díra“ apod.), bublinkové koupele, dětské bazény – oblíbené zvířecí sochy v bazénech, krytá léčebná lázeň a plavecká sportovní hala Árpád. Pro zábavu dětí a mládeže doporučujeme velký bazén s umělým vlnobitím, který je největší ve Střední Evropě, dále písečná mediteránní pláž s palmami, ztroskotaná pirátská loď s majákem atd. Zdejší hydrogen-uhličitanová alkalická voda obsahuje velké množství soli, jódu, železa, bromu, manganu a také např. živice a bitumeny, které spolu s jódem propůjčují léčivým vodám v Hajdúszoboszló typickou temně hnědou barvu. Teplota termální vody je zde přibližně 32-38°C.

Hungarospa Aqua-Palace zážitkové lázně - vodní palác Aqua-Palace o rozloze cca 15.000m2 nabízející širokou škálu služeb a jedinečné prostředí v největším evropském lázeňském komplexu. Vodní palác je přímo napojen na léčebné lázně, pláž a aquapark v Hajduszoboszló.

8 z 20 bazénů Aqua-Palace se nachází v prostředí bazénů v přízemí. Zdejší vybavení: bazén v ledové jeskyni, bazén s kinem, bazén termálních lázní Páva, tropický bazén, římský bazén, mořský bazén a bazén v jeskyni. Další zážitky obohacují koupání v bazénech: vodní masáže, masáže, prameny, proudy, bublinkové lázně, vířivky atd. Rodinné a obří skluzavky jsou připravené pro ty, kdo milují aktivní dobrodružství ve vodě.

Upozorňujeme, že dne 1. ledna 2012 vstoupil na území Maďarska v platnost zákon na ochranu nekuřáků, který zakazuje kouření na veřejných místech. Dodržení tohoto zákona kontrolují příslušné orgány, za porušení zákona se platí pokuta.

Termální lázně

Kryté termální lázně jsou otevřené po celý rok od 7 do 19 hodin. Složení vody je identické ve všech termálních bazénech, jediným rozdílem je její teplota. Nahnědlá barva vody je způsobena obsahem jódu a ostatních minerálních látek, což je také příčinou toho, proč termální voda bývá nazývána „tekutým zlatem”. Doporučená doba pro koupání v termálních bazénech je 20 minut. Koupání může být opakováno denně s individuálně řízenými přestávkami. V termálních lázních můžete kromě lékařského dohledu požádat o kompletní terapeutický balíček.

Pláž
Bazény rozmístěné v parku o rozloze 30 hektarů jsou otevřené od 1. května do 30. září. Komplex 13 bazénů je mezi návštěvníky velmi oblíben a nabízí příjemné zážitky se širokým výběrem pro všechny věkové kategorie. Nejžhavější novinku pláže představuje bazén „Pobřeží Středozemního moře”, který je největším plaveckým bazénem ve střední Evropě. Středomořská atmosféra je zaručena písečnou pláží, pirátskými loděmi, majákem a řadou palem.

Aquapark

Aquapark se nachází na pláži, pro vstup je vyžadována jednotlivá vstupenka. Našim návštěvníkům starším 12 let v našem skluzavkovém parku nabízíme 9 typů obřích skluzavek (čtyřdráhová závodní skluzavka, kamikadze, tobogán, „černá díra”, divoká řeka, gigantická skluzavka, Niagara, „velká díra” a twister). Pro děti mladší 10 let nabízíme miniskluzavky, vodní hrad a proudící řeku. Děti starší 10 let mohou vyzkoušet obří skluzavky pouze s prohlášením o souhlasu rodičů. Doprovázející rodiče nebo členové rodiny dostanou pásky na ruku se sníženou cenou.

Aqua-Palace

Kryté lázně Aqua-Palace vítají všechny členy rodiny po celý rok. Exkluzivní lázeňské bazény vodního světa připomínají různá období a místa: tropickou lázeň, lázeň v ledové jeskyni, lázeň v kině, termální lázeň Pávai, lázeň Ganges, románskou lázeň, mořskou lázeň a lázeň v jeskyni.

V části dětského světa vítají batolata bazény pro miminka a rodinné bazény, roztomilé figurky zvířat a skluzavky. Jejich celodenní zábava je zaručena hrací místností a hracím domem pro děti. Přebalovací místnost, kojící místnost a místnost pro odpočinek dětí nabízí našim hostům absolutní komfort. Vodní palác navíc k ostatním službám nabízí rozsáhlou řadu wellness služeb: sauna, solárium, masáže, soukromé lázně, relaxační pokoje.

Pro sportovní fanoušky nabízíme plavecké bazény, surfování ve stoje, squash a ostatní fitness služby.

Ubytování: hotel ***

Hungarospa Thermal Hotel*** v poklidném prostředí přímo u lázeňského komplexu. Pokoje dvoulůžkové s možností přistýlky, příslušenství, telefon, TV. Pozn.: některé pokoje s malým balkónem, ostatní bez balkónu. Na vyžádání pokoje s větším balkónem za příplatek. Vybavení hotelu: restaurace, bar, internetový koutek s Wi-Fi, sportovní centrum, obchod s dárky, konferenční místnost, kadeřník, zubař, herna, parkoviště, vlastní terapeutická sekce s péčí revmatologa, balneo- fyzioterapeutická péče, mikro-elektromagnetická péče (využívá IBR systém), masáže, termální bazény (venkovní + 3 vnitřní), sauna, solárium, solná jeskyně, parní komora. V HungaroSpa Sport Centre vedle hotelu najdeme hřiště na plážový volejbal, stolní tenis, street-ball, tenisové kurty, fotbalové hřiště, sportovní hala s umělým trávníkem (některé služby za poplatek).


Slevy

  • Dětské ceny se 2 dosp. na pokoji. Dítě do 3,99 let ZDARMA
  • dítě 4-11,99 let sleva 25% z ceny za hlavní lůžko
  • dítě 4-11,99 let na lůžku s rodiči, nebo na přistýlce: cena 810 Kč/os./noc v období 10.05.-05.06., 12.09.-31.10. a 01.11.-20.12.2016
  • dítě 4-11,99 let na lůžku s rodiči, nebo na přistýlce: cena 960 Kč/os./noc v období 06.06.-11.09.2016.

Cena zahrnuje

  • 2x ubytování s polopenzí (balíček Wellness and Spa Package 2 nights)
  • každý den vstup do lázeňského areálu: termální lázně Thermal Bath (v období květen-září koupání pod širým nebem)
  • v hotelu: vstup do termálních bazénů, sauna, infra-sauna, parní kabina
  • vstup do Aqua-Palace krytého zážitkového komplexu denně (kromě dne odjezdu)
  • zapůjčení županu pro dosp. os.
  • Wi-Fi internet

Cena nezahrnuje

  • placeno na místě: turistická taxa (cca 1,7 euro/dosp. os./noc).
  • placeno v CK: na vyžádání pokoj s větším balkónem (příplatek 250 Kč/noc/pokoj v období 01.05.-15.09.2016).