Apartmány Leonidas


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 150 m • písečná | ZDARMA: lednice • kuchyňský kout • Wi-Fi

Okolí: Apartmány a studia Leonidas se nachází v pěkné zahradě obklopené olivovým hájem v půvabné zátoce letoviska Agios Georgios. Pláž s pozvolným vstupem do moře vzdálená 150 m od apartmánů patří k nejkrásnějším na celém ostrově a každoročně je oceňována modrou vlajkou. V centru vzdáleném 200 m naleznete obchůdky, restaurace a typické řecké taverny, v nichž lze strávit příjemné večery a pochutnat si na řecké kuchyni. Máte také možnost dokoupit si stravování (snídaně a večeře) v blízké restauraci hotelu Belle Helene 3* nebo zde využít bazén (podmínkou je konzumace v pool baru). Na pláži je možné zapůjčit si šlapadlo či loďku nebo využít široké nabídky vodních sportů. Doporučujeme klientům, kteří si přejí strávit dovolenou v klidném a malebném prostředí.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

Stravování: vlastní

Bez stravy: Vlastní strava nebo v místních tavernách.

Polopenze: Možnost dokoupení snídaní a večeří formou bufetu v blízkém hotelu Belle Helene 3*.

Doprava: letecky

Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Ubytování: apartmán

Apartmány s možností až 3 přistýlek (max. obsazenost 4 dospělé osoby a 1 dítě do 12 let) jsou rozděleny na 2 místnosti – samostatná ložnice se dvěma lůžky a obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a 1 rozkládacím lůžkem vhodným spíše pro dítě, kuchyňský kout, lednice, klimatizace (6 €/den), Wi-Fi, TV/SAT, koupelna a balkon.