Špindlerův Mlýn - Hotel Špindlerova Bouda ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Oblíbený horský hotel vhodný pro rodiny, v srdci krkonošského národního parku. Centrum cca 8 km.

Poloha: uprostřed Krkonošského národního parku v nadmořské výšce 1200 m, přímo na hřebenu Krkonoš na otevřené hranici do Polska. Nádherný výhlede na polskou i českou stranu Krkonoš. Ideální výchozí bod pro výlety k několika horským chatám v okolí a k pramenu Labe.

Vybavení: 67 pokojů v hlavní a vedlejší (vzdálené cca 100 m) budově, lobby bar, restaurace, zimní zahrada, biliár bar.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: stolní tenis, sportovní hřiště a tenisový kurt. Za poplatek: biliár. Při pobytu 3 a více nocí půlden pronájem horských kol zdarma, při pobytu od 5 nocí pronájem na celý den zdarma.

Internet : WiFi v restauraci zdarma, v hlavní budově kabelové připojení na pokojích.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (11 x 8 m) s protiproudem, vířivka. Za poplatek: finská sauna, parní lázeň, masáže.

Pro děti : velký dětský koutek s kinem. 1.7.-31.8. denně program s animátory pro děti. Nové hřiště pro děti se skákacím hradem, skluzavkami, trampolínou. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : karta výhod ŠpindlMax zdarma: slevy na pronájem skútrů, kol, vstupenky na bobovou dráhu, zorbing, rafting atd. Při pobytu 7 a více nocí každý plně platící host obdrží turistickou mapu, turistického průvodce a jízdní řád autobusů. Bezplatná kyvadlová doprava od hotelu do Špindlerova Mlýna. Při pobytu 5 a více nocí 1x desetikilometrový sjezd na koloběžce v centru Špindlerova Mlýna. Při pobytu od 7 nocí (s rezervací polopenze nebo all inclusive) 2 hodiny sauny zdarma a sleva 20% na wellness procedury. Při pobytu od 3 nocí zdarma vstup do Jungle Gym pro děti (v červenci + srpnu s animačním programem).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 8 €/den (rezervace v CK);
příjezd/min. délka pobytu: denně/3 noci, 1.7.-25.8. denně/5 nocí.

Stravování: snídaně

snídaně, polopenze nebo all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc večeře výběrem z menu o 3 chodech nebo formou bufetových stolů. Tématické večery, národní kuchyně. All inclusive: 12.00-14.00 h. oběd v hotelu (formou bufetových stolů, menu o 3 chodech nebo obědový balíček) nebo v restauraci Locale Friuli v centru Špindlerova Mlýna (nutná rezervace předem), 14.00-16.00 h. káva a zákusek v hotelu, 11.00-18.00 h. nápoje v hotelu nebo v restauraci Locale Friuli (točené pivo, bílé a červené víno, nealkoholické nápoje, limonáda, soda, Kofola, džusy - jablečný, pomerančový, multivitamín, káva, čaj), 18.00-21.30 h. k tomu navíc koktejly, whisky, vodka, rum, slivovice, gin, fernet, bianco, rosso, sekt - prosecco, becherovka.

Ubytování: hotel ***+

dvoulůžkové pokoje (A2A): v hlavní budově, pokoje jsou vybaveny trezorem, fénem, telefonem, sat. TV, minibar, za poplatek županem, sprchou a WC. Dvoulůžkové pokoje (A2C): pokoje Deluxe, prostornější, v hlavní budově, stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A2B): ve vedlejší budově, jinak stejné vybavení jako A2A. Dvoulůžkové pokoje (A2D): pokoje Deluxe, prostornější, ve vedlejší budově, stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A3A/A4A/A5A): pokoj s ložnicí navíc, v hlavní budově, jinak stejné vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A3B/A4B/A5B): pokoj s ložnicí navíc, ve vedlejší budově, jinak stejné vybavení jako A2A. Jednolůžkový pokoj (A1A): v hlavní budově, stejné vybavení jako A2A.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.