Špindlerův Mlýn - Hotel Aquapark ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Komplex budov s aquaparkem. Vhodné pro dovolenou s dětmi

Poloha: na klidném místě, centrum Špindlerova Mlýna cca 900 m. Restaurace, bary a obchody cca 1 km.

Vybavení: hlavní budova s recepcí, společenská místnost, restaurace, denní bar, terasa s lehátky. Ubytování v 5 bytových domech (v každém 12 pokojů na 2 patrech).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: minigolf, stolní tenis, pétanque. Za poplatek: půjčovna jízdních kol.

Internet : WiFi v některých částech hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: aquapark o rozloze cca 750 m2 (pro hosty 2h. denně zdarma) s plaveckým bazénem, dětským bazénem, 2 vířivkami, divokou řekou, 3 velkými skluzavkami. Solná jeskyně (pro hosty 2 h. denně zdarma). Za poplatek: sauna, parní lázeň, masáže (cca 15 €).

Pro děti : nové dětské hřiště s dřevěnými věžemi, dětskou lanovkou a trampolínou. Červenec-srpen každý pátek animační program. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : 10% sleva v hotelové restauraci. Sleva na wellness procedury (kromě masáží). 20% sleva na zapůjčení kol, inline bruslí. 10-15% sleva na volnočasové aktivity firmy Yellow Point, atd. Sleva na lanovky a další aktivity ve skiareálu Špindlerův Mlýn (více informací na recepci).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 10 €/den (rezervace v CK, zákaz vstupu psů do restaurace);
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 23.6.-1.9. denně/5 nocí.

Stravování: snídaně

snídaně nebo polopenze. Snídaně i večeře formou bufetových stolů. K večeři zdarma 1 nápoj (0,3 l piva, 0,2 l vína, káva, čaj, 0,3 l nealka, nebo 0,2 l Kofoly).

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A): pokoje jsou vybaveny trezorem, fénem, minibarem. sat. TV, malou chladničkou, sprchou a WC. Jednolůžkové pokoje (A1A): stejné vybavení jako A2A. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.