Sousse - MARHABA SALEM ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v nádherné zahradě v turistické oblasti vzdálené 4 km od města Sousse a 5 km od přístavu Port el Kantaoui.

Pláž: Hotel leží u písečné pláže, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Oblíbený hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte, restaurace na pláži, lobby bar, bar u bazénu a na pláži, kosmetický salón, kadeřnictví, obchody, čistírna, internetové připojení.

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén se skluzavkami, fitness centrum, sauna, jacuzzi, masáže, petanque, tenisový kurt, minigolf, plážový volejbal, basketbal, lukostřelba, vodní sporty na pláži, animační programy a zábavní večery.

Pro děti: Bazén, hřiště, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let, animační programy.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 10:00 - 12:00 pozdní snídaně- odpolední občerstvení v restauraci na pláži- odpolední káva, čaj, zákusky- 21:00 - 23:00 pozdní večeře- 09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Vlastní sociální zařízení, TV se satelitním příjmem, klimatizace, minibar (za poplatek), telefon, WiFi připojení (za poplatek), fén. Možnost až dvou přistýlek.