Sluneční pobřeží - TIARA BEACH ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v jižní části letoviska Sluneční pobřeží, 30 km od letiště v Burgasu. V blízkosti hotelu jsou obchody a restaurace.

Pláž: Široká písečná pláž leží od hotelu 100 metrů (oddělená písečnými dunami), plážový servis za poplatek.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, bar u bazénu, snack bar, kavárna, obchod, WiFi připojení (v lobby zdarma).

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén se skluzavkou a tobogánem, fitness centrum, masáže, stolní tenis, animační programy, plážový volejbal, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén se skluzavkami, miniklub pro děti ve věku 4 - 12 let, hřiště, minidisco, dětský bufet v restauraci.

Poznámka: Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 11:00 pozdní snídaně-14:30 - 17:00 odpolední snack-16:00 - 18:00 káva, čaj a zákusky-zmrzlina během hlavního jídla v restauraci-09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením, klimatizací, TV se satelitním příjmem, telefon, WiFi připojení (za poplatek), lednička. Ve standardním pokoji je možnost jedné přistýlky. Za příplatek junior suite nebo suite s možností až dvou přistýlek.