Slunečné pobřeží - Hotel RIU HELIOS PARADISE**** (odlet z Brna - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nový moderní čtyřhvězdičkový Riu Helios Paradise s rozlehlou zahradou se nachází přímo u pláže turisticky vyhledávaného letoviska Slunečné pobřeží, přibližně 2 km od centra (snadno dosažitelného místní autobusovou dopravou) a 30 km od letiště Burgas.
Vybavení: Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby barem, hlavní restaurace s terasou, čtyři stylizované restaurace (rybí, italská, asijská a bulharská), bar u bazénu, opalovací terasa, tři venkovní bazény, dětský bazén se skluzavkami, vnitřní bazén, jacuzzi, lehátka a slunečníky u bazénů, dětské hřiště, „Riu Land“ mini club pro děti, fitness centrum, animační programy pro děti i dospělé, večerní show s živou hudbou, drobné obchůdky. Dále pak za poplatek služby wellness centra, kosmetický a kadeřnický salon, masáže, půjčování kol, jízda na koni, minigolf. WiFi ve společných prostorách zdarma.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s balkonem jsou vybaveny koupelnou se sprchou a WC, telefonem, satelitní TV, mini ledničkou, vysoušečem vlasů. Trezor za poplatek.
Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, a dále pak snacky a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v hotelových barech a restauracích 24 hodin denně.
Pláž: Hotel leží u krásné dlouhé písčité pláže s širokou nabídkou vodních sportů a lehátky a slunečníky pro hotelové hosty zdarma.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Brna - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov (Prostějov) - letiště Brno

Transfer na letiště do Brna - TRASA 02
Vsetín - Zlín - Otrokovice - Uherské Hradiště - letiště Brno

Transfer na letiště do Brna - TRASA 03
Svitavy - Boskovice - Blansko - letiště Brno