Slunečné pobřeží - Hotel KOTVA**** (odlet z Ostravy - 12 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Oblíbený hotelový areál s kapacitou 320 pokojů a 150 apartmánů je umístěn v jižní části letoviska na rozhraní Slunečného pobřeží a Nového Nesebru (vzdálenost do Nesebru cca 800 m) ve vzdálenosti cca 250 od písčité pláže. Centrum Slunečného pobřeží a Nesebr jsou snadno dostupné místní dopravou.

Vybavení: Prostorná hala s recepcí, klimatizace, výtah, restaurace, dětské hřiště, animační programy, miniklub. Součástí hotelu je aquapark s několika bazény, tobogány, skluzavkami a bazénovým barem. Veškeré atrakce v aquaparku a lehátka a slunečníky u bazénů jsou pro hosty hotelu zdarma, stejně jako WiFi u recepce. Za poplatek pro všechny ubytované hosty: á-la carte restaurace „Black Pearl“ (10.00-20.00), lobby bar 24 hodin denně, bar u bazénu (10.00-20.00), fitness centrum, herní místnost, kulečník, sauna, masáže, lékařská asistence, bezpečností sejf na recepci, parkování, čištění oděvů.

Pokoje: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybavené klimatizací, telefonem, minibarem, satelitní TV, WiFi připojením (zdarma), koupelnou se sprchou a WC, fénem a balkonem. Dětská postýlka za poplatek.

Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.00-21.00) formou švédských stolů, občerstvení mezi hlavními jídly (11.00-17.00) zahrnující například pozdní snídaně, sendviče, zákusky, zmrzlinu, a dále pak konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů a horkých nápojů během jídla a v baru Kotva (10.00-22.30).

Pláž: Široká, několik kilometrů dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je vzdálena cca 250 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Na pláži široká nabídka vodních sportů a občerstvení.

Poloha hotelu na mapě:


Zobrazit místo Bulharsko na větší mapě

Video k hotelu: