Slunečné pobřeží - Hotel FIESTA M**** (odlet z Ostravy - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Moderní čtyřhvězdičkový hotel Fiesta M se nachází v živoucím a turisty velmi oblíbeném letovisku Slunečné pobřeží, zhruba 30 km od letiště v Burgasu. Samotný hotel leží pouze 10 metrů od krásné písečné pláže a svým klientům nabízí vše potřebné pro strávení kvalitní dovolené.
Vybavení: Klientům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, lobby barem, TV koutkem a restaurací, stejně jako bazénový bar u bazénu s lehátky a slunečníky zdarma, dva výtahy a dětský koutek. Jako další zpestření své dovolené si mohou klienti zahrát například šipky či kulečník. WiFi připojení k internetu zdarma v areálu celého hotelu.
Pokoje: Klimatizované dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s výhledem na moře jsou vybaveny koupelnou s WC a sprchou, balkonem, telefonem, kabelovou TV a trezorem (za poplatek). WiFi připojení zdarma, dětská postýlka za poplatek.
Strava: Strava formou all inclusive zahrnuje snídaně (7:30-10:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-21:00) a svačinky (15:30-17:00). All inclusive rovněž zahrnuje kávu, čaj, pivo, víno a místní alkoholické a nealkoholické nápoje, v lobby baru k dispozici od 10:00 do 22:00.
Pláž: Hotel se nachází pouhých 10 metrů od krásné dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, na níž je k dispozici široká nabídka vodních sportů, lehátka a slunečníky za poplatek.

TRASY TRANSFERŮ

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 01
Šumperk - Zábřeh - Mohelnice - Olomouc - Přerov - Hranice - letiště Ostrava

Transfer na letiště do Ostravy - TRASA 02
Vsetín - Valašské Meziříčí - Rožnov pod Radhoštěm - Frenštát pod Radhoštěm - Kopřivnice - letiště Ostrava