Slunečné pobřeží - Hotel CHAIKA BEACH RESORT**** (odlet z Prahy - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Oblíbený hotel s kapacitou 400 pokojů se nachází přímo u široké písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, od které je oddělen pouze pobřežní promenádou. V blízkosti hotelu naleznete spoustu barů, restaurací a obchodů.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, směnárna, výtahy, klimatizovaná restaurace, snack bar, irský bar, bazénový bar, lobby bar, bazén a bazén s dětskou částí, sluneční terasa s lehátky a slunečníky, dětský koutek, animační programy pro děti a dospělé, mini disco, aerobic, vodní pološipky, plážový volejbal. Za poplatek: plážový bar, spa centrum (9.00-21.00), přístup na internet, kadeřnický salon, prádelna, hřiště, sejf, parkovací místo. Hotel přijímá platby kartami MasterCard a Visa.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s výhledem na moře a možností dvou přistýlek jsou vybaveny klimatizací, telefonem, satelitní TV, minibarem, koupelnou se sprchou, WC a fénem, balkonem nebo terasou.

Strava: Program all inclusive zahrnuje snídaně (7.30-10.00), obědy (12.30-14.30) a večeře (18.00-21.00) formou bufetu v hlavní restauraci, lehké občerstvení v průběhu dne (11.00-17.00) - snack, zákusky, zmrzlina, káva, čaj, neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů v snack baru, v bazénovém baru, v lobby baru a irském baru (10.00-24.00).

Pláž: Krásná písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelu (oddělená pobřežní promenádou). Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Široká nabídka sportovních a zábavních aktivit: jízda na banánu, let na pa-dáku, vodní šlapadla, vodní lyže, jízda motorovým člunem, windsurfing.
Poloha hotelu na mapě:


Zobrazit místo Bulharsko na větší mapě

Video k hotelu: