Slovinské lázně Radenci o Velikonocích – Termály a víno


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Poznávací

NECHTE SE HÝČKAT, ZAPOMEŇTE NA ZIMU!
Stopadesátiletá tradice lázní Terme Radenci je nejlepším doporučením. Když k tomu přidáme 250 slunečních dní za rok a legendární minerální vodu, kterou si natočíte přímo u pramene nebo si jejích bublinek užijete v koupelích, máte zde báječný relax.
Lázně Terme Radenci naleznete v Pomurské nížině, na pravém břehu řeky Mury v severovýchodním Slovinsku, blízko hranic s Rakouskem a Maďarskem. Lázně Terme Radenci jsou známé lázeňské městečko s ještě známějšími léčivými prameny s vyvěrající minerální vodou Radenska.
Klienti mohou využít bazénový komplex o rozloze 1.460 m2 s termální vodou 29 – 37°C, který obsahuje plavecký bazén s vyhřívanou vodou (teplota do 29 °C), vnitřní i venkovní termální bazén (teplota 33 °C), vnitřní bazén s teplými gejzíry, vodní mi tryskami, protiproudem, vodním hřibem, tobogánem a bazének se studenou vodou.
Ubytováni budete v hotelu Radin****, který byl vybudován na přírodním zdroji minerálních vod. Hotelový komplex je chodbou přímo přepojen s termálními bazény i léčebným centrem "Tři srdce".

Stravování: polopenze

snídaně i večeře bufety

Ubytování: hotel ****

Ubytováni budete v hotelu Radin****, který byl vybudován na přírodním zdroji minerálních vod. Hotelový komplex je chodbou přímo přepojen s termálními bazény i léčebným centrem "Tři srdce".

Program zájezdu

1. den: Odjezd časně ráno, přejezd přes Rakousko do Slovinska. Příjezd do lázní Radenci, ubytování, podvečerní relax v lázních, které jsou přístupné přímo z hotelu, nocleh.
2. den: Relax v termálních lázních, pro zájemce odpoledne možnost vycházek v okolí, popř. návštěva nedalekých vinic Kapelski vrh s možností návštěvy sklípku. Nocleh.
3. den: Výlet do města Ptuj považovaného za nejkrásnější město Slovinska - architektonickou klenotnici: dominikánský klášter, hrad Ptuj s regionálním muzeem, městská radnice, městská věž a socha Orfea, popř. romantická procházka podél řeky Drávy. Možnost návštěvy vinařství Pullus s prohlídkou a ochutnávkou. Poté absolvujete putování za vínem - vinná cesta Jeruzalem - pohoří ljutomersko-ornoške proslavilo nejen víno, ale i nádherná krajina, která září živými barvami v každém ročním období - možnost malého oběda ve vinařské vesničce Jerusalém, romantická cesta mezi vinnými sklípky, ochutnávka místních vyhlášených vín. Návrat do Radenci, relax v lázeňském komplexu, večeře, nocleh.
4. den: Ráno relax v lázeňském komplexu, v poledních hodinách odjezd, přejezd do ČR.

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Slevy

  • first minute 500 do 25. 2. 2024

Cena zahrnuje

  • 3x nocleh – hotel Radin**** - dvoulůžkové pokoje s vl. přísl.
  • 3x polopenze - bufety
  • celodenní vstup do bazénového komplexu
  • doprava – klim. bus
  • povinné pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu 1,27 EUR / os. / den (příplatek: 1,27 €)
  • přihlašovací poplatek 1,5 EUR / os (příplatek: 1,5 €)