Skala - Porto Skala


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel je vystavěn ve stylu řecké vesničky, různě barevné jednopatrové domečky. Areál leží v klidném prostředí, v mírném svahu a je harmonicky sladěný s okolním prostředím, obklopují ho květiny, stromy, keře, všude je čisto. Od centra vesnice a známého turistického letoviska Skala, kde najdete obchody, bary a restaurace, je vzdálen cca 3 km. Od malebné vesničky Poros s přístavem je vzdálen asi 8,5 km. Zastávka místního autobusu je u hotelu, taxi je možné si objednat z recepce. Hotel svým hostům zdarma nabízí několikrát denně dopravu hotelovým minibusem do letoviska Skala a zpět (mezi 10:00-18:00, nutno nahlásit předem na recepci čas odjezdu a návratu zpět do hotelu). S ohledem, že areál je vystavěn v mírném svahu a je zde několik úrovní a schodů, nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí. V areálu bývá horší signál na volání z mobilů. Během pobytu doporučujeme pronajmout si na pár dnů auto a individuálně projet ostrov a poznat jeho krásy a nejznámější atraktivity.

Vybavení: prostorná vstupní hala s recepcí, internetový koutek, restaurace s terasou, hlavní bar, bar a snackbar u bazénu, konferenční místnost, minikino, karetní místnost, obchod, čistírna/prádelna (za poplatek). Zahrada, velké parkoviště. Osušky na pláž za poplatek (cca 2,5€/výměna). Wifi zdarma v recepci a v hlavním baru u recepce. V sezóně 2016 hotel půjčoval plážový slunečník (na recepci) svým hostům zdarma.

Sport a zábava: venkovní bazén, dětské brouzdaliště, lehátka a slunečníky zdarma, dětské hřiště, klimatizované malé fitcentrum, minigolf, stolní tenis, parkoviště.

Doporučujeme: relaxační prostředí

Stravování: polopenze

formou polopenze nebo za příplatek ALL INCLUSIVE (viz popis).

Ubytování: různé

celková kapacita komplexu je 74 pokojů; všechny jsou klimatizované, vkusně zařízeny, vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, event. vanou, WC, TV se satelitním příjmem, malou chladničkou, rychlovarnou konvicí, trezorem, telefonem, fénem, balkónem či terasou. Většina pokojů nabízí alespoň částečný výhled směrem k moři. Standardní pokoje jsou s jednou přistýlkou, rodinné pokoje jsou vybaveny palandou pro děti. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.