Skala - Marina Bay


  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: hotel se nachází cca 3 km od známého a rušného letoviska Skala, v místě zvaném Skala Mounda, v malebném zálivu Mounda Bay, v klidném prostředí. Tato lokalita je chráněným místem, želvy Caretta caretta zde kladou svá vejce. Rodinný hotelový komplex je obklopen přírodou, pěstěnou zahradou, která pozvolna přechází v jednu z nejnádhernějších pláží ostrova, nenarušenou turistickým ruchem. Do letoviska Skala je možné se dopravit taxi, k prozkoumání ostrova doporučujeme pronájem auta na několik dní. Příjemná je i procházka v místní zátoce.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, místnost k podávání snídaní, restaurace, bar, bar a snackbar u bazénu. V hotelu jsou k dispozici 2 automatické pračky, kde si hosté hotelu mohou za poplatek vyprat prádlo (v poplatku je zahrnut prací prášek a aviváž, cca 5€/várka). V sezóně 2016 zde byl u hotelu malý obchůdek se smíšeným sortimentem. Pěkně udržovaná zahrada, parkoviště. Wifi zdarma v prostoru recepce a baru.

Sport a zábava: venkovní bazén, terasa s trávníkem, vzrostlými palmami s lehátky a slunečníky zdarma, u schodů na terasu sprcha, dětské hřiště. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek (cca 5€/set/den).

Doporučujeme: milý, přátelský a vstřícný personál

Stravování: polopenze

formou polopenze (je možné si vybrat oběd nebo večeři, stačí nahlásit den předem na hotelu). Snídaně: rozšířená kontinentální formou bufetu (chléb, sladké pečivo, sýr, salám, vejce, cornflakes, máslo, med, marmeláda, džus, čaj, káva, mléko), obědy a večeře jsou s výběrem z menu. Obvykle 1x týdně bývají grilované večeře.

Ubytování: různé

komplex se skládá ze 3 samostatných malých budov, ve kterých je celkem 30 pokojů. Hotel nabízí velmi prostorné, příjemně a stylově zařízené pokoje, které jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem, WC, malou kuchyňkou, kde je možné připravovat základní jednoduché pokrmy, jídelním stolem, chladničkou, rychlovarnou konvicí, TV se satelitním příjmem, telefonem, fénem, balkónem či terasou s částečným výhledem směrem na moře, zahradu, palmy a krajinu. Klimatizace (za poplatek cca 5€/den), trezor na recepci zdarma. Pokoje mají 3 standardní lůžka a pohovku. Dětská na vyžádání zdarma.