Silver Cloud Expedition (All Inclusive ******) - Antarktida - expediční plavba


  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Plavby

Silversea je jednou z mála lodních společností, které nabízejí skutečně All Inclusive plavby. V ceně je zahrnuta většina alkoholických i nealkoholických nápojů, vč. denně doplňovaného minibaru v kajutě, WIFI připojení ve všech prostorách lodi, spropitné, služby osobního stewarda od vybalení vašich zavazadel až po jejich zabalení… Deset lodí flotily Silversea má kapacitu pouhých 100-596 cestujících a připomínají spíše soukromé jachty. Poměr počtu členů posádky a hostů se blíží k 1:1 a je zárukou naprosto výjimečné úrovně poskytovaných služeb. Velikost lodí umožňuje kotvení v exotických přístavech, které jsou pro běžné výletní lodě nepřístupné.

Stravování: all inclusive

Loď je vybavena 5 restauracemi, které nabízejí jak exotickou, tak i regionální kuchyni. V těchto restauracích vaří většinou uznávaní kuchaři s celého světa.

Doprava: vlastní

Letenky vám rádi zajistíme na našem webu www.aas.cz

Ubytování: loď

Po rozsáhlé rekonstrukci byla Silver Cloud upravena pro polární plavby. Její příď byla zesílena tak, aby dokázala plout tam, kam jiné lodě této třídy nemohou. Přesto tato loď nabízí luxus, který odpovídá standardům společnosti Silversea.80% apartmánu je vybaveno verandou a loď pojme pouze 200 hostů. Každé Apartmá má svého komorníka. Služby posádky Silversea patří mezi ty nejlépe hodnocené v rámci polárních plaveb.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Ushuaia , Argentina-17:00
2. den Drakeův průliv, Na moři--
3. den Drakeův průliv,--
4. den The Antarctic Sound--
5. den Antarktický poloostrov--
6. den Antarktický poloostrov--
7. den Antarktický poloostrov--
8. den Antarctica South Shetland Islands--
9. den Drakeův průliv, Na moři--
10. den Drakeův průliv, Na moři--
11. den Ushuaia , Argentina8:00-