Side - Sunis Kumkoy Beach


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Luxusní, oblíbený hotelový resort leží přímo na písečné pláži. Resort je obklopený vzrostlou a udržovanou zahradou. Uspokojí i velmi náročné klienty. Poskytuje zázemí jak pro odpočinkovou dovolenou, tak pro rušnější noční život. Centrum města Side je vzdálené 5 km. Letiště v Antalyi 65km. Nákupní možnosti v blízkosti hotelu.

PLÁŽ
Krásná písečná pláž přímo u hotelu. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma.
UBYTOVÁNÍ
Příjemně a moderně zařízené pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, fénem, telefonem, TV/SAT, varnou konvicí, minibarem (denně doplňován vodou), trezor (za poplatek), balkonem nebo terasou. Rodinné pokoje a pokoje s přímým vstupem do bazénu na vyžádní.
STRAVOVÁNÍ
ULTRA ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne bohaté občerstvení, turecké palačinky, zmrzliny, půlnoční občerstvení, neomezená konzumace místních a některých importovaných alkoholických a nealkoholických nápojů 24 hodin denně.
VYBAVENÍ
Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 6 a la carte restaurací (turecká, rybí, asijská, italská, mexická, barbecue, mezinárodní, nutná rezervace, 1 x za pobyt zdarma), několik barů, baru u bazénu, cukrárna, vinný bar, pivní bar, kavárna, diskotéka, menší obchodní arkáda, kadeřnictví, 2 bazény, dětský bazén, 2 kryté bazény, menší aquapark, minikluby, wifi, spa centrum, fitness, turecké lázně.
AKTIVITY
Animační a večerní programy pro děti i dospělé, stolní tenis, masáže, salon krásy, kadeřník, fitness, kinosál, elektronické hry, stolní fotbal, vodní pólo, fotbalové hřiště, tenisové kurty, boccia, yoga, diskotéka, kosmetický salon, parní lázně, bowling, biliár, hlídaní dětí za poplatek, vodní sporty a škola potápění na pláž za poplatek.

Poloha: Turecká riviéra

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí
  • Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta