Side - SEADEN SEA PLANET *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v turistické oblasti, 12 km od města Manavgat a 17 km od města Side.

Pláž: Hotel leží přímo u písečno-oblázkové pláže. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, čtyři restaurace á la carte (s kuchyní asijskou, italskou, rybí a mesickou), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, konferenční sál, internetové připojení (WiFi v lobby zdarma), obchody, kadeřnictví.

Sport a zábava: Venkovní bazén, bazén s aquaparkem, krytý bazén, fitness centrum, turecké lázně, pára, sauna, masáže, léčebné procedury, animační programy, billiard, stolní tenis, bowling, videohry, aerobic, plážový volejbal, šipky, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Venkovní bazén se skluzavkami, dětské menu v restauraci, hřiště, miniklub, minidisco, animační programy.

Poznámka: Do Turecka lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 150 dnů po návratu. Každé dítě musí mít vlastní cestovní pas.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-pozdní snídaně-1x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)-během dne občerstvení, káva, zákusky-půlnoční občerstvení-každý den láhev vody v minibaru na pokoji-24 h denně nealkoholické a alkoholické nápoje ve vybraných restauracích a barech hotelu

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, balkón, LCD TV se satelitním příjmem, minibar, za poplatek sejf. Ve standardním pokoji možnost jedné přistýlky, za příplatek rodinné pokoje až pro 4 osoby.