Side - La Grande


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Turecká riviéra

Pláž: Překrásný luxusní hotel nabízí kvalitní služby a možnost dokonalého odpočinku. Je vhodný pro všechny věkové kategorie. Nachází se v oblasti Kumkoy asi 7 km od centra města Side, kam se pohodlně dostanete místní dopravou. Široká písečná pláž je od hotelu vzdálena 300 m, hosté mohou využít zdarma hotelový transfer. Letiště v Antalyi se nachází 65 km od hotelu.
Široká písečná pláž 300 m, lze využít hotelový transfer. Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma. Plážový bar v ceně all inclusive.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace, 4 a ´la carte restaurace, několik barů, plážový bar, cukrárna, minimarket, menší obchodní arkáda, spa centrum, kadeřnictví, vnitřní bazén, vnitřní dětský bazén, 5 venkovních bazénu, dětský venkovní bazén, menší aquapark, miniklub, wifi zdarma ve venkovních prostorech, prádelna.

Sport a zábava: Aktivity : Animační programy pro děti a dospělé, turecké lázně (masáže za poplatek, spa centrum, kadeřnictví, bowling, šipky, stolní tenis, sauna, plážový volejbal, dětské hřiště, diskotéka, biliar, fitness, lékař, půjčovna aut, vodní sporty na pláži (za poplatek).

Stravování: all inclusive

ALL INCLUSIVE - snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře formou bufetu, půlnoční občerstvení, během dne bohaté občerstvení, turecké palačinky, wafle, snack, zmrzlina, dětský bufet, a´la carte restaurace francouzská, turecká, rybí a čínská (jednou za pobyt návštěva jedné z nich zdarma, rezervace nutná). Rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby lze čerpat od 10:00 do 23:00 hod.

Ubytování: hotel *****

Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky je vybaven klimatizací, koupelnou s vanou/sprchou, WC, fénem, TV/SAT, minibarem (denně doplňován vodou, pivem a nealkoholickými nápoji), trezorem, varnou konvicí, telefonem, balkonem. Rodinné pokoje na vyžádání.


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu Praha - Antalya - Praha, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu,služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě u delegáta