Side - Hotel ALTINKUM BEACH*** (odlet z Prahy - 8 denní)


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Oblíbený komplex 91 přízemních bungalovů zasazených do krásné kvetoucí zahrady, který prošel v roce 2009 rozsáhlou rekonstrukcí, se nachází přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře ve vzdálenosti cca 600 m od historického centra Side (dostupné pohodlnou procházkou) a cca 65 km od letiště v Antalyi.

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, minimarket, klimatizovaná hlavní restauraci, restaurace a-la carte, lobby bar, bar u bazénu, TV místnost, Wi-Fi připojení v lobby baru zdarma, vnitřní bazén, velký venkovní bazén, dětský bazén (lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, ručníky za poplatek), animační programy (2x týdně folklorní/turecký večer). Zdarma v rámci all inclusive : turecká lázeň, stolní tenis, šipky, miniclub, dětské hřiště. Za poplatek: kulečník, kadeřník, nehtové studio, masáže, sauna, prádelna, plážové ručníky, lékařské ošetření, půjčovna kol a aut, vodní sporty na pláži.

Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybavené klimatizací, telefonem, SAT TV, minibarem (na vyžádání, konzumace za poplatek), koupelnou se sprchou a WC, fénem a terasou. Dětská postýlka na vyžádání zdarma.

Strava: Program all inclusive zahrnuje snídani (7.00-10.00), oběd (12.30-14.00) a večeři (19.00-21.00) formou bufetu, odpolední kávu a zákusky (16.00-17.00) a neomezenou konzumaci místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10.30-22.00). Čerstvé džusy a importované alkoholické nápoje za poplatek.

Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u hotelového komplexu. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma, osušky za poplatek. Na pláži široká nabídka vodních sportů a aktivit.