Sicílie - SAN VINCENZO****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Čtyřhvězdičkový hotel 1. kategorie se nachází na pobřeží prázdninového městečka Letojanni nedaleko Taorminy. Hotel San Vincenzo je menší rodinný hotel ležící přímo na krásné písečné pláži. Romantické městečko Letojanni je tou správnou volbou pro relaxační dovolenou i pro výlety za poznáním a kulturou. V blízkosti hotelu se nachází autobusová zastávka a nedaleko hotelu jsou obchody, restaurace, bary, historické památky či kavárny nebo půjčovny automobilů.

Služby
Recepce (24 hodin), Wi-Fi připojení (za příplatek), bar, restaurace, TV místnost, výtah, sluneční terasa s lehátky, plážový servis (slunečník + 2 sedátka na pokoj).

Vzdálenost
od moře: cca 20 m

Stravování: snídaně

Snídaně formou bohatého kontinentálního bufetu. Možnost polopenze (za příplatek, formou servírovaného menu).

Ubytování: hotel ****

Hotel má celkem 36 elegantních a vkusně zařízených pokojů. Hotel nabízí pokoje Economy, Standard a Superior. Pokoje Economy mají soukromou koupelnu s fénem, mini bar, Wi-Fi připojení (za příplatek), TV/SAT, telefon a klimatizaci. Pokoje Standard mají navíc balkón/terasu s vybavením(za příplatek). Pokoje Superior mají balkón/terasu s vybavením a výhledem na moře (za příplatek).


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.