Šibenik-Solaris - Beach Hotel NIKO, Šibenik-Solaris ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: moderní hotelový komplex je součástí střediska Šibenik - Solaris, v piniovém háji, cca 6 km jižně od Šibeniku.

Pláž: písčitá, oblázková, betonová plata, cca 50-100 m, vhodná pro děti, sprchy na pláži.

Vybavení: restaurace, aperitiv bar, terasa, internetový koutek a WI-FI za poplatek (cca 6 HRK/1 hodina), parkoviště. V areálu jsou restaurace, aperitiv bary, prodejna suvenýrů, terasy, plážové bary, stylová dalmátská vesnička s místními specialitami, italská restaurace Trattoria, Palma beach bar.

Sport a zábava: venkovní bazén s mořskou vodou, tenisové kurty, stolní tenis, animace, aerobic, plážový volejbal, minigolf, fitness, půjčovna kol, vodní sporty, wellness cent?rum u hotelu Ivan (vnitřní bazény se sladkou i slanou vodou, whirlpool). Pro děti - 17 m dlouhá pirátská loď, pirátský golf, turistický vláček, vodní svět, dětský klub SOLARKO - animace pro děti, trampolíny a spousta dalších atrakcí pro celou rodinu. Solaris resort otevřel v roce 2013 nový Aquapark - 6 skluzavek, divoká řeka, řada vodních efektů, plocha 7800 m2 - denní vstupné se platí na místě - dítě do 6 let - cca 13 EUR/ vstup, osoby od 6 let - cca 16 EUR/vstup. Středisko Šibenik-Solaris je označováno za nejlépe vybavené středisko na Jadranu.

parkování za poplatek 4 EUR/ den. Klienti mohou využívat ZDARMA pouze hotelový bazén. Venkovní bazén PALMA B.C. a LEGENDA B.C. Lehátka a slunečníky u bazénu ZDARMA v omezeném množství.

Stravování: snídaně

snídaně a večeře formou bufetu.

Ubytování: hotel ***

centrálně klimatizované 2lůžkové pokoje, některé s možností přistýlky, pokoj 1/2+2 SWCB-SC - dva 2lůžkové pokoje propojené dveřmi vhodné pro 2 dospělé osoby a dvě děti do 12 let; pokoj 1/1+1 SL42 - 1lůžkový pokoj (13 m2) s francouzským lůžkem 140x190 cm pro 2 osoby, s malým balkonem, vždy se sprchou a WC, SAT TV, telefonem, minibarem.