Sharm El Sheikh - SULTAN GARDENS RESORT *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v oblasti Shark´s Bay, 6 km od letiště a 7 km od Naama Bay - centra letoviska Sharm El Sheikhu. Hotel nabízí nádherný výhled na ostrov Tiran. V blízkosti hotelu se nachází také golfové hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže. Podél pobřeží se táhne korálový útes, vstup do hlubokého moře je přes molo. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, italská restaurace, rybí restaurace, lobby bar, několik barů u bazénu, bar na pláži, diskotéka, kosmetický salón, obchody, konferenční sál, internetové připojení.

Sport a zábava: Čtyři venkovní bazény, z toho jeden s tobogánem, fitness centrum, sauna, pára, jacuzzi, vodní sporty na pláži, potápění, šnorchlování, animační programy.

Pro děti: Bazén, miniklub, hřiště, animační programy, minidisko.

Poznámka: Do Egypta musí mít cestovní pas platnost ještě min. 6 měsíců po návratu. Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:- snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby- 09:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby- lehké občerstvení během dne- 15:00 - 17:00 zmrzlina- lehátka, slunečníky a osušky na pláži a u bazénu- volejbal, basketbal, fotbal, stolní tenis, fitness centrum, minigolf

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, lednička, sejf, telefon, fén, klimatizace. Ve standartním pokoji je možnost jedné přistýlky. Na vyžádání a za příplatek možnost ubytování 2 dospělých osob a 2-3 dětí v rodinném pokoji nebo 2-3 dospělých osob a 2 dětí v rodinném pokoji.