Sharm El Sheikh - AURORA ORIENTAL RESORT *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě v turistické oblasti Nabq Bay s nádherným výhledem na ostrov Tiran. Letiště je vzdáleno 11 km a centrum Sharm El Sheikhu Naama Bay 20 km od hotelu.

Pláž: Hotel leží u dlouhé písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, vstup do hluboké vody přes molo. Lehátka, slunečníky a osušky jsou k dispozici zdarma.

Vybavení: Hotel vhodný pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, restaurace á la carte s kuchyní italskou, lobby bar, bary u bazénů, bar na pláži, obchody, konferenční sál, internetové připojení, čistírna, diskotéka.

Sport a zábava: Několik venkovních bazénů, tenisový kurt, stolní tenis, šipky, fitness centrum, billiard, sauna, pára, jacuzzi, masáže, squashový kurt, volejbal, animační programy, zábavní večery, potápěčské centrum, vodní sporty na pláži.

Pro děti: Bazén s tobogánem, hřiště, animační programy.

Poznámka: Do Egypta lze cestovat pouze s pasem platným ještě minimálně 6 měsíců po návratu.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

All inclusive, které zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-11:00 - 12:00 pozdní snídaně-16:00 - 17:00 odpolední občerstvení-13:00 - 15:00 zmrzlina-1 x za pobyt večeře v restauraci á la carte (po předchozí rezervaci)-10:00 - 24:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby

Ubytování: hotel *****

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, TV se satelitním příjmem, fén, minibar, telefon, sejf, balkón nebo terasa. Možnost až dvou přistýlek.