Severní Malé Atoll - Paradise Island Resort


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Poloha: Maledivy

Pláž: Přijměte pozvání do tropického ráje, který je ozdobena vůní květin, bělostnou pláží, palmovým hájem a průzračným mořem. Větší resort, jehož krásy si budete vychutnávat plnými doušky, se nachází v severním atollu Male. Během pouhých 20 minut se rychlým člunem dostanete do místa, z něhož se nebudete chtít vrátit.
Panenská příroda na dosah ruky
Váš malý soukromý ráj, i tak by se dal nazvat romantický ostrůvek, jehož dominantou je nedotčená příroda, průzračné moře a bělostná pláž s pískem tak jemným, že se ho nebudete moci nabažit. Korálový ostrov je potěšením pro všechny milovníků šnorchlování a klidná lokalita útočištěm pro ty, kteří chtějí uniknout všedním starostem.
Projděte se po pláži a kochejte se jemným bělostným pískem, který jasně září ve zlatavých paprscích slunce.

Vybavení: Ubytování vám zpříjemní recepce, hlavní restaurace, a la carte restaurace, 2 bary, bazén s částí pro děti, wellness a spa a nákupní galerie. Wifi v lobby za poplatek na pokojích zdarma.

Sport a zábava: Aktivity: Dáváte přednost poznávání podmořského světa , nebo chytání ryb ? Vyberte si jeden z uvedených výletů, které jsou zdarma - šnorchlování, stolní tenis, plážový volejbal, basketbal. O zábavu se postará živá hudba, večerní programy, stolní tenis, volejbal, posilovna, masáže, výlety na blízké ostrovy a potápění za poplatek.

Plážové bungalovy: Vychutnejte si všechny přednosti života na pláži díky plážovému bungalovu s rozlohou 26 m 2 . Vybaveným klimatizací, koupelnou se sprchou nebo vanou, fénem, SAT/TV, trezorem, minibarem (za příplatek), setem na přípravu kávy nebo čaje a menší terasou.

Vodní bungalovy: Jak blízko můžete být průzračné vodní hladině? Díky vodnímu bungalovu s rozlohou 77 m 2 ji budete mít na dosah ruky. Vodní bungalov je vybavený stejně jako plážový bungalov navíc venkovním jídelním prostorem, soukromou verandou s lehátky na opalování s přímým vstupem do laguny.

Stravování: polopenze

Aby byl zážitek v říši snů kompletní, je pro vás připraveno stravování formou polopenze nebo all inclusive.
POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restaurace
ALL INCLUSIVE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu v hlavní restauraci, odpolední káva a čaj, zákusky. Místní nealkoholické a alkoholické nápoje, 10:00 - 01:00.

Ubytování: hotel ****

Opalujte se na lehátku a poslouchejte zvuk mořských vln přímo u svého bungalovu. Dáte přednost plážovému, nebo vodnímu?


Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmostnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí
  • Fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě