Setkání nejen s Paříží na Seině


  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Pohled na Paříž z majestátní Seiny Vás učiní svým způsobem pyšnými - ne každý má tu možnost dívat se na jednu z nejslavnějších světových metropolí z tohoto jedinečného místa. Užijte si chvíle odpočinku během kotvení či proplouvání kolem nejznámějších pařížských památek. Nečekejte ale, že stihnete navštívit vše. Paříž toho má tolik co nabídnout, že ani samotní Pařížané to nezvládnou. Doporučujeme proto pečlivě vybírat a nezapomínat na čas vyhrazený pro posezení v kavárnách, ochutnávání delikates a bezcílné toulky městem.

Historický Rouen leží dále na sever po toku Seiny. Hranice pro 19letou Johanku z Arku byla uprostřed města zapálena v roce 1431. Spousta historických budov a muzeí Vám navodí pocity chvění. Nezapomeňte navštívit gotickou katedrálu a nejstarší astronomické hodiny.

Seina se proplétá skz lesy a skály, jakoby si chtěla ještě prodloužit čas ve Francii, než se spojí s mořem. Vzhůru k vesnici Les Andelys, okouzlujícímu, prosperujícímu a slunečnému místu, které až drsně kontrastuje s ruinami vznešené pevnosti Château Gaillard ležící na pohoří nad vesnicí. Tato pevnost byla postavena v roce 1196 Richardem Lví Srdce jako obranné sídlo.

Copak Vás neláká tohle všechno vidět na vlastní oči a užít si skvělou dovolenou? Vydejte se s námi do Francie netradičně - na palubě luxusní lodi s all inclusive servisem a jediná Vaše starost bude, že čas nezadržitelně plyne.

DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA

Našim klientům nabízíme dva typy plaveb - mezinárodní a německé. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině. O jakou plavbu se jedná bude vždy upřesněno v nabídce, popř. uveďte do poznámky v poptávce, o který typ máte zájem.

Doprava: vlastní

Časy uvedené v itineráři jsou orientační a můžou se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a situacích.

Ubytování: loď

A-ROSA BRAVA, VIVA, AQUA


Stejně jako A-ROSA BRAVA jsou zařízené i lodě A-ROSA VIVA, A-ROSA AQUA. V letošním roce mezi mezinárodní lodě patří loď na řece rýn A-ROSA Viva a A-ROSA Flora. Na mezinárodních lodích je servis klientům nabízen v angličtině. Ale není pravdou, že byste se na jiných lodích anglicky nedomluvili. Mnohdy někteří z posádky, jako například kapitán, číšníci hovoří i slovensky.

LODĚ V ČÍSLECH:

Rok vyrobení: 2009 A-ROSA AQUA, 2010 A-ROSA VIVA, 2011 A-ROSA BRAVA
Délka: 135 m
Šířka: 11,4 m
Rychlost: 22 km/h
99 venkovních kajut
Maximální počet pasažérů: 202
Kategorie ubytování: S, A, C, D
Rychlost: max. 22km/h

VYBAVENÍ SPOLEČNÝCH PROSTOR LODI:

restaurace, bary, whirlpool, sprcha, minigolf, jamkoviště, hra Shuffleboard, foyer, recepce, SPA centrum (masáže, beauty, wellness), fitness centrum, sanarium, klidová zóna, prostor pro hry, WC, obchůdek se suvenýry

VYBAVENÍ KAJUT:
koupelna + WC, TV, telefon, sejf, klimatizace

KATEGORIE S - vnější kajuta s oknem, dvě postele (možnost přistýlky), koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE A - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE C - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 2. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE D - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 14,5 m2

Na každém patře (kategorie A, C, D) jsou právě dvě kajuty se spojenými dveřmi, které se dají použít jako rodinné kajuty. Číslo kajuty Vám sdělíme na vyžádání.

Program zájezdu

DenPřístav / programPřiplutíOdplutí
1. den Paříž-20:00
2. den Rouen15:00-
3. den Rouen-22:00
4. den Vernon08:0020:00
5. den Paříž08:00-
6. den Paříž - vylodění--