Völs am Schlern (Fie allo Sciliar) - Parc Hotel Miramonti ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel v krásné oblasti s bohatou wellness nabídkou.

Poloha: centrum cca 3 km. Lanovka k přírodní rezervaci Alpe di Siusi s více než 50 km turistických a pěších stezek cca 3 km od hotelu.

Vybavení: 88 pokojů. Uvítací hala s recepcí, barem, místností s krbem, oddělenou místností pro kuřáky, jídelnou, výtahem. Terasa na opalování.Zahrada s lehátky a slunečníky. Bazén.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness, stolní tenis. Za poplatek: biliár, stolní fotbálek.

Internet : WiFi na pokojích, na recepci zdarma.

Wellness tip : wellness zóna (v čase 16.00-19.00 h. zdarma, jinak za poplatek) s krytým bazénem, saunou, bio saunou, parní lázní, vířivkou, infra červenou kabinou, solnou jeskyní, zážitkovými sprchami a odpočinkovou místností. Za poplatek : solarium, různé kosmetické procedury a masáže.

Pro děti : dětská herna a hřiště. Dětská postýlka na vyžádání v CK.

Další výhody : denně 16.00 – 17.30 h. nabídka koláčů a ovoce. K večeři červené, nebo bílé víno, voda a nealkoholický nápoj pro dítě zdarma. Happy hour (20.00–24.00 h.).

parkování: parkovistě zdarma. Garáž cca 3,50 €/den;
příjezd vlakem: možnost transferu z nádraží nebo z letiště Bolzano (cca 20 km), cca 25 €/cesta. Rezervace v hotelu nutná;
domácí zvíře: malé, do 10 kg, cca 8 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,30 € den/osoba od 14 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 28.5.-15.7. a 3.9.-16.9. středa a sobota/3 noci, 16.7.-2.9. sobota/7 nocí.

Stravování: polopenze

polopenze: snídaně formou bufetových stolů. Večeře výběr z menu o 4 chodech s bufetem s předkrmy a saláty. 1x týdně slavnostní večeře.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A1A): jednolůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoje (A2A/A2B): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, rádiem, sat. TV, trezorem, minibarem. Balkon nebo terasa. Pokoje Superior (A2C/A2D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, vybavení jako A2A. A2D deluxe.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.