San Benedetto del Tronto - Rezidence Beaurivage ***


  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Nová a moderní rezidence se nachází přímo u pláže a pěší promenády v centrální části oblíbeného letoviska San Benedetto del Tronto. Je to 5 patrová budova s výtahem, recepcí a vlastním parkovištěm. Rezidence má bezbariérové apartmány, společné prostory, výtah a uzavřené parkoviště. V blízkosti jsou restaurace, obchody, pizzerie, bary, diskotéky a cukrárny. Krásné jsou odpolední a večerní procházky po pobřeží, sledování západu slunce. Oblast je vyhledávána turisty z celé Evropy.

Vzdálenost od moře : asi 50 m od ubytování.

asi 5 000

Pláž: Písečná: s pozvolným vstupem do moře. Soukromé i volně přístupné pláže. Plážový servis zdarma (1 slunečník, 1 lehátko, 1 křesílko/apartmán).

Vybavení: Výtah, recepce, uzavřené parkoviště, plážový servis (1 slunečník, 1 křesílko, 1 lehátko/AP).

Sport a zábava: Palmová promenáda podél pláže je vhodná pro jízdu na kole či na kolečkových bruslích, beach volejbal, windsurfing, půjčovny šlapadel a vodních skútrů. Společenské vyžití – večery je možné strávit v místních kavárnách, barech, restauracích, pizzeriích a diskotékách. Pro děti: dětská hřiště a skákadla.

Doporučujeme: Řím: vřele doporučujeme návštěvu této světové metropole, možnost výletu autobusem přímo z místa Vašeho pobytu!
Lodní výlet: projížďka lodí po přilehlém pobřeží.
Programová degustace: možnost ochutnávky místních vín, oliv a olivového oleje.
Loreto: poutní místo s loretánskou svatyní, komplex staveb obklopující tzv. "Svatou chýši" (Casa Santa).
Ascoli Piceno: působí jako otevřené venkovní muzeum, kde najdete všechny architektonické styly od středověku do doby renesanční.
Aquapark Onda Blu: aquapark s mnoha tobogány, skluzavkami, bazény s umělými vlnami, vodními masážemi, miniparkem pro menší děti a velkým prostorem se slunečníky a lehátky (otevřeno červenec a srpen).

Informace : check-in: 17.00-20.00 hod. / check-out: 8.00-10.00 hod.

Stravování: vlastní

Vlastní. Doporučujeme návštěvu místních restaurací s širokou nabídkou jídel.

Ubytování: apartmán

Všechny apartmány jsou vybaveny TV/SAT, WIFI, pračkou a klimatizací (v ceně) a parkovacím místem. Bližší popis naleznete níže v popisu ubytovacích jednotek.

TRILO 4

obsazenost 2 až 4 osoby, ložnice s manželským lůžkem, 1 ložnice s palandou, obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna se sprchovým koutem. WIFI, TV/SAT, pračka, klimatizace.

TRILO 6

obsazenost 4 až 6 osob, 2 ložnice s manželskými lůžky, obývací pokoj s rozkládacím dvoulůžkem a kuchyňským koutem, 2 koupelny se sprchovým koutem. WIFI, TV/SAT, pračka, klimatizace.