Salou - CAP SALOU ***


  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v zahradě na pobřeží Costa Dorada, 3 km od letoviska La Pineda a 5 km od letoviska Salou. V blízkosti hotelu jsou golfová hřiště.

Pláž: Hotel leží přímo u písečné pláže.

Vybavení: Oblíbený hotel je vhodný pro všechny věkové kategorie a rodiny s dětmi. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, bar u bazénu, restaurace, TV místnost, WiFi připojení zdarma, kadeřnictví.

Sport a zábava: Venkovní bazén, krytý bazén, herna, fitness centrum, občasné zábavní večery, jacuzzi, sauna, turecké lázně, léčebné procedury, masáže.

Poznámka : Letecká přeprava je zajištěna pravidelnou linkou. Cena je platná při rezervaci letenky v optimální knihovací třídě. V Katalánsku se platí pobytová taxa ve výši 0,5 EUR na den a hradí se na recepci hotelu. Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas.

Stravování: polopenze

Snídaně, polopenze, plná penze formou bufetu nebo All inclusive.All inclusive zahrnuje:-snídaně, obědy a večeře formou bufetu včetně nápojů místní výroby-10:00 - 23:30 nealkoholické a alkoholické nápoje ve vybraných restauracích a barech hotelu dle otevírací doby-10:00 - 23:00 občerstvení (mimo čas podávání hlavních jídel)-10:00 - 18:00 zmrzlina

Ubytování: hotel ***

Vlastní sociální zařízení, klimatizace, telefon, TV se satelitním příjmem, terasa nebo balkón. Možnost až dvou přistýlek.