Riotorto - Villaggio Orizzonte ***+


  • ubytování: hotel ***+ubytování: hotel ***+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hezká vesnička s bungalovy v toskánském stylu, obklopená 18 ha pozemkem.

Poloha: klidná, ideální výchozí místo pro návštěvu etruských vykopávek v Populonii, zálivu Baretti a nedalekého přírodního parku Montioni, San Silvestro a poloostrova Piombino. Nachází se cca 900 m od volně přístupné pláže a soukromé pláže (lehátková křesla/slunečníky na přání; za poplatek a podle dostupnosti cca 11.5.-21.9.; v červenci a srpnu nutná rezervace předem). Centrum cca 4 km. Autobusová zastávka cca 100 m. Follonica a přístavní město Piombino (trajekty na ostrov Elba) cca 12 km. Přírodní termální koupaliště s vodou cca 36C cca 12 km.

Vybavení: vesnička cca s 350 řadovými bungalovy. Recepce s centrálním trezorem, restaurace/pizzerie cca s 250 místy a velkou zastřešenou terasou, bar/kavárna, supermarket a bazar s časopisy a tabákem (cca 1.4.-28.9.). Plocha na představení a animační program. Pračky na mince. Bankomat. Wi-fi (za poplatek). 4 plavecké bazény, z toho 2 se skluzavkami a 2 se samostatnými dětskými bazény. Lehátková křesla, slunečníky a bar u bazénu (cca 18.5.-5.10., v závislosti na počasí).

Sport a zábava: Sport/aktivity : plážový volejbal, 2 hřiště na mini kopanou. Za poplatek: 1 tenisový kurt (s umělým osvětlením), půjčovna jízdních kol, možnost jízdy na koni cca 5 km.

Zábava : animační program pro dospělé a děti (v italštině) cca 8.6.-7.9.

Pro děti : dětské hřiště. Animační program od 4 let (v italštině) cca 8.6.-7.9. Dětská postýlka: do 2 let, v ceně. Ložní prádlo na dětskou postýlku si přiveze host. Nutná rezervace v CK.

parkování: nehlídané parkoviště v komplexu v ceně.
Domácí zvíře: cca 5 €/den (max. 1 pes na bungalov).
Cena ubytování zahrnuje: elektřinu, vodu, plyn, topení, závěrečný úklid (úklid kuchyňského koutu provádí host, při nedostatcích bude zadrženo cca 25 € z kauce). Ložní prádlo, ručníky a osušky (výměna 1x týdně).
Vzít s sebou: utěrky.
Na místě se platí: kauce 100 €.
Příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci. 15.6.-6.9. sobota/7 nocí.
Začátek/konec nájmu: 16-20 h/10 h.

Rezervujte také : polopenze: snídaně a večeře výběr z menu o 3 chodech a 1/2 l vody/osoba95440 A
dospělí od 11 let.......594 Kč/osoba/den
95540 B
děti od 3-10 let.........297 Kč/osoba/den

Stravování: polopenze

bez stravy. Lze rezervovat polopenzi (viz Rezervujte také).

Ubytování: hotel ***+

kuchyňský kout (plynový sporák, chladnička), jídelní kout, sat. TV, telefon, sprcha, WC. Zařízený, zastřešený prostor před bungalovem. Dvoupokojové řadové bungalovy (F4G): pro 4 osoby (cca 32 m2): obývací ložnice se 2 místy na spaní (1 z toho je výsuvné lůžko). 1 dvoulůžkový pokoj. Dvoupokojové bungalovy (F5H): pro 5 osob (cca 33 m2): obývací ložnice s 1 samostatným lůžkem, 2 místa na spaní na otevřené galerii. 1 dvoulůžkový pokoj. Nevhodné pro malé děti.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.