Rennweg - Familien Erlebnishotel Hinteregger ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Rozsáhlá wellness zóna na 2 podlažích. Hotelová slevová karta Hinteregger zdarma.

Poloha: mezi Korutanami a Salcburskem. Přímo v Katschbergu 1650 m n.m., malé centrum města cca 150 m, Rennweg cca 6 km.

Vybavení: hotel disponuje 57 pokoji, hotelovou halou s otevřeným krbem, restaurací, barem, dětským světem, wellness zónou, výtahem, lehátky a slunečníky na louce (dle dostupnosti).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness, stolní tenis, minigolf, volejbal, hřiště na tenis, hřiště na míčové sporty, jízda na ponících v neděli, průvodcované a GPS túry (některé služby od externích provozovatelů). Za poplatek: el. horská kola, segway, jízda na koňském spřežení, rafting, rybaření, návštěva sýrárny (některé služby od externích provozovatelů).

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : zdarma: rozsáhlá wellness zóna se rozkládá na 2 podlažích: 6 bazénů, vnitřní a venkovní bazén, plavecký bazén (14 x 7 m), bazén se slanou vodou, dětský bazén, skluzavky, různé druhy saun, parní lázeň, infračervená kabina, sanarium, bylinná lázeň, odpočívárny s panoramatickým výhledem, části pouze pro rodiče, dětská SPA oáza. Za poplatek: solárium, masáže na vyžádání, kosmetické procedury.

Pro děti : venkovní dětská hřiště, dětské herny, místnost pro děti s kuchyňkou, místnost se stolním tenisem, místnost pro mladistvé s biliárem. Vybavení pro nejmenší: dětská postýlka (maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen), el. chůvička, přebalovací pult, dětská vanička, ohřívač lahví, dětské židličky, golfové kočárky. Hlídání dětí a animační program pro různé věkové skupiny (neděle-pátek 9.00-18.00 h., geocaching, dětská diskotéka, karaoke, hodinka duchů, indiánská slavnost, aj.). Dětský svět Katschhausen a Adventure Park Katschberg (lezecký park, za poplatek). Průvodcované túry a soutěže pro celou rodinu.

Další výhody : hotelová slevová karta Hinteregger zdarma s řadou výhod (aktivity dle programu na místě, slevy v obchodech, aj.). Zdarma vstup na koupaliště Rennweg-Gries pro děti do 14 let (při zakoupení vstupu jednoho z rodičů). Vstup zdarma na přírodní koupaliště Millstätter See. Možnost zakoupit na recepci regionální kartu výhod Kärtner Card s řadou výhod a slev (využití různých lanovek, zpoplatněných úseků silnic, vstupy do koupališť, sportovní program, aj.).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: cca 11,50 €, pouze na vyžádání;
lázeňská taxa: cca 2,50 € den/osoba od 18 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 8.7.-1.9. denně/3 noci.

Stravování: snídaně

lehké all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů s pochoutkami ze statku. 12.30-14.30 h. oběd (polévka, zákusek, káva nebo čaj), oběd pro děti je podáván i v dětské herně. 1x týdně indiánské grilování, piknik v lese nebo překvapení pro děti. 16.00 h. svačina s ovocem v dětské herně. K večeři menu o 4 chodech (včetně výběru z hlavních jídel, dětského menu a salátů formou bufetu). Nealkoholické nápoje z automatu (šťávy, limonády, sodovka, voda).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): cca 22 m2,jsou vybaveny kab. TV, rádiem, telefonem, trezorem, sprchou, WC, fénem, župany k zapůjčení. Rodinné pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje se 2 přistýlkami, cca 28 m2, vybavení jako A2A. Apartmány (A2D): 2 ložnice oddělené dveřmi pro 4-5 osob, cca 40 m2, dvoulůžková postel a pohovka nebo palanda, vybavení jako A2A.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.