Ras Al Khaimah - THE COVE ROTANA RESORT *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v emirátu Ras Al Khaimah, 8 km od centra města a 80 km od letiště v Dubaji.

Pláž: Hotel leží přímo u dlouhé písečné pláže. Plážový servis je k dispozici zdarma.

Vybavení: Komfortní hotelový komplex bungalovů je vhodný pro všechny věkové kategorie a náročnější klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, maurská kavárna, hlavní restaurace, restaurace s italskou kuchyní, konferenční sál, internetové připojení (za poplatek), kadeřnictví, kosmetický salón, obchody, čistírna.

Sport a zábava: Dva venkovní bazény, masáže, fitness centrum, jacuzzi, léčebné procedury, pára, sauna, vodní sporty.

Pro děti: Dětské menu, miniklub, hlídání dětí za poplatek.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: all inclusive

Snídaně, polopenze nebo All inclusive.

Ubytování: hotel *****

Komfortně zařízené pokoje s vlastním sociálním zařízením, minibarem, sejfem, TV se satelitním příjmem, fénem, telefonem, žehličkou a žehlícím prknem, varnou konvicí, klimatizací, balkónem nebo terasou. Ve standardním pokoji je možnost ubytování maximálně 2 osob + 1 dítěte. Za příplatek je možné zajistit ubytování ve vilách (1, 2 nebo 3 ložnicových), případně i s vlastním bazénem.