Ras Al Khaimah - Smartline Bin Majid Beach Resort


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotelový resort ležící u Arabského zálivu nabízí ubytování v 245 pokojích s balkonem nebo s terasou v přízemních Cabanách nebo ve dvoupodlažních Chaletech s balkonem nebo s terasou. Nachází se přímo u písečné pláže v Ras Al Khaimah, přibližně 3 km od obchodního centra „Al Hamra Mall“ a cca 70 km od letiště v Dubaji. Tento hotel můžeme doporučit klientům všech věkových kategorií.
PLÁŽ
800 m dlouhá soukromá písečná pláž, s lehátky a slunečníky ZDARMA. Osušky k vyzvednutí ZDARMA.

UBYTOVÁNÍ
Možnosti ubytování v prostorných přízemních dvoulůžkových pokojích Cabana (cca 33 m²) s možností jedné přistýlky nebo v pokojích typu Standard Chalet nebo Deluxe Chalet s terasou nebo s balkónem (cca 38 m²), do kterých lze v případě ubytování rodin s dětmi umístit až 2 děti do 11,9 let společně se 2 dospělými osobami. Jedno dítě je na přistýlce, druhé je společně na pokoji bez nároku na přistýlku. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, fénem, trezorem, telefonem, minibarem (zdarma doplňovaný vodou a nealko nápojem 1x denně), potřebami pro přípravu čaje a kávy, individuálně ovládanou klimatizací, TV/SAT a wifi zdarma.

STRAVOVÁNÍ
ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře a půlnoční snacky formou bufetu v hlavní restauraci včetně rozlévaných vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů. Odpolední snacky a zmrzlina v baru u bazénu. Hotel pořádá pro své hosty večerní animační program. Neomezené množství rozlévaných vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 01:00 hodin v závislosti na otevírací době jednotlivých barů.

VYBAVENÍ HOTELU
Recepce s barem, směnárnou a lobby. Tři venkovní bazény z toho jeden bazén se skluzavkou, dětský koutek. Hlavní restaurace Oasis, bar u bazénu, bar u caban a bar na pláži. Konzumace v Madison sports baru je za poplatek.Tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, fitness, vodní sporty (za poplatek). Wellness centrum s výběrem různých druhů masáží za poplatek.

Poloha: Arabské emiráty

Cena zahrnuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmostnost bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena nezahrnuje

  • pobytovou taxu ve výši 15 AED / cca 4,10 USD za pokoj a noc, komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné dokoupit na místě u delegáta