Ras Al Khaimah - ACACIA ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v emirátu Ras Al Khaimah, 20 minut jízdy od centra města. Zajišťuje 2 x týdně zdarma bezplatnou dopravu do nákupního centra Manar Mall v Ras Al Khaimah. Letiště je vzdáleno 75 km od hotelu.

Pláž: Hotel je vzdálen od písečné pláže 5 km. Zdarma je zajištěna několikrát denně doprava shuttle busem do sesterského hotelu Bin Majid Beach Resort (vstup, lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma).

Vybavení: Hotel, který je součástí oblíbeného hotelového řetězce Bin Majid Hotels & Resorts, má pro své hosty k dispozici vstupní halu s recepcí, směnárnu, hlavní restauraci, lobby bar, kavárnu, bar u bazénu, noční klub s karaoke, internetové připojení (za poplatek), konferenční sál, obchody, kosmetický salón.

Sport a zábava: Venkovní bazén, fitness centrum, jacuzzi, masáže, turecké lázně, sauna.

Pro děti: Hřiště, miniklub.

Poznámka: Letecká přeprava je zajištěna přímou linkou na trase Praha - Dubaj - Praha. Uvedená cena zájezdu zahrnuje letenku v optimální knihovací třídě. Pro vstup do SAE musí mít klient cestovní pas platný ještě minimálně 6 měsíců po návratu a NESMÍ obsahovat razítko Izraele.
Od roku 2012 musí mít každé dítě vlastní cestovní pas. 
Od 1.11.2015 je v emirátu Ras Al Khaimah zavedena povinná pobytová taxa, která se platí na recepci hotelu.Hotel 3 hvězdy 10 AED za pokoj a noc, hotel 4 hvězdy 15 AED za pokoj a noc, hotel 5 hvězd 20 AED za pokoj a noc.Uvedené časy letů jsou pouze orientační a budou závazně upřesněny v pokynech k odletu.

Stravování: polopenze

Polopenze (snídaně + večeře) nebo All inclusive, které zahrnuje:
-snídaně, obědy nebo večeře formou bufetu nebo menu-15:00 - 17:00 káva, čaj, zákusky-11:00 - 22:00 nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby-11:00 - 17:00 možnost čerpání oběda a nápojů v plážovém hotelu Bin Majid Beach Resort

Ubytování: hotel ****

Standardní pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, LCD TV se satelitním příjmem, sejfem, telefonem, minibarem. Maximální kapacita je 2 dospělé osoby + 1 dítě do 4 let bez lůžka. Za příplatek možnost jednoložnicových Suite s maximální kapacitou 3 dospělé osoby nebo 2 dospělé osoby + 2 děti do 12 let na přistýlce.