Ramsau am Dachstein - Hotel Post v Ramsau am Dachstein


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Hotel se nachází v části Ramsau – Kulm na slunečném návrší. Díky vynikající poloze je tento
hotel vyhledávaný především klienty, kteří rádi pořádají výlety do okolí. Oblast Ramsau-beach, kde je koupaliště, bobová dráha, lezecký park a lanovka na horu Rittisberg, je vzdálena cca 4 km. Ledovec Dachstein je cca 13 km a Schladming cca 8 km. Hotel se skládá ze dvou budov vedle sebe. V hotelu je hala s recepcí, výtah, jídelna, terasa a parkoviště. Wi-fi je za poplatek 3 Euro/den. Hotel má vnitřní bazén (17 x 7 m).
Pokoje mají vlastní sociální zařízení, TV-Sat, rádio a některé balkon. Rodinné pokoje tvoří 2 místnosti a to buď dvoulůžková ložnice s postýlkou a obytná část s gaučem pro dítě, nebo dvoulůžková ložnice a obytná část s gaučem pro 2 děti, nebo dvě oddělené místnosti v blízkosti (ne vždy těsně vedle sebe). V rodinném pokoji mohu být ubytované jen 2 dospělé osoby a 2 děti do 11,9 let.
Stravování je formou all inclusive – snídaně bufet, obědový balíček (1 obložená houska nebo chléb, 1 ovoce) nebo lehký oběd (obložené chleby nebo tousty mezi 12.00-13.00), mezi 15.00-16.00 se podává svačina, večeře je menu o 3 chodech bufetovou formou. Do 20.00 jsou k dispozici nápoje jako lahvové pivo, stolní víno a nealko z nápojového baru a vybrané alkoholické nápoje (místní pálenka, rum).
Hosté mají v ceně Dachsteinskou kartu.

Poznámky : po celou sezonu min. počet nocí 3 a nástupní dny na ubytování každý den, pobyt se psem není možný.

Slevy

  • děti ubytované v rodinném pokoji na 3. a 4. lůžku do 5,9 let zdarma, 6-11,9 let 85%, navíc ve 2-3 lůž. pokoji sleva 50% pro děti 12-13,9 let

Cena zahrnuje

  • ubytování s all inclusive, Dachsteinskou kartu, ložní prádlo

Cena nezahrnuje

  • Příplatky: pobytová taxa 2,3 Euro/noc/osoba od 15 let, komplexní pojištění 35 Kč/osoba/den , 1 lůžkový pokoj bez příplatku