Protaras - GRECIAN PARK *****


  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Hotel leží v těsné blízkosti národního parku Cape Greco v letovisku Protaras. Město Ayia Napa je vzdáleno 5 minut jízdy (možnost využít hotelový shuttle bus) a 15 minut od městečka Paralimni. Letiště v Larnace je vzdáleno 45 minut jízdy.

Pláž: Písečná pláž Konnos bay se nacháží přímo pod hotelem. Hostům jsou k dispozici lehátka a slunečníky.

Vybavení: Komfortní hotel vhodný pro všechny věkové kategorie, pro rodiny s dětmi i pro náročné klienty. Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, koktejl bar, snack bar u bazénu, několik restaurací á la carte, disco bar, konferenční místnosti, kadeřnictví, kosmetický salón, čistírna, WiFi připojení zdarma.

Sport a zábava: Venkovní a krytý bazén, tenisové kurty, fitness centrum, lázně, wellness centrum, masáže, jacuzzi, sauna, pára, stolní tenis, billiard, vodní sporty na pláži, živá hudba, animační programy.

Pro děti: Mini klub, hřiště, herna.

Stravování: snídaně

Snídaně, polopenze a plná penze formou bufetu.

Ubytování: hotel *****

Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci, telefon, sejf, fén, minibar, TV se satelitním připojením, WiFi připojení zdarma, k dispozici je rychlovarná konvice s kávou a čajem, balkón. Možnost jedné přistýlky, za příplatek pokoje rodinné pokoje.