Primorsko - Rodinný hotel Golden Lion


  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Rodinný hotel Golden Lion se nachází v severní části městečka. Je vzdálen cca 300 m od centra, cca 130 m od severní pláže a cca 450 m od jižní pláže.

Pláž: Pláže v Primorsku (severní, vzdálená cca 130 m od hotelu a jižní, vzdálená cca 450 m od hotelu ) jsou písčité, velmi prostorné, dlouhé několik kilometrů a postupně se svažující do moře. Ve vyhrazeném prostoru na severní pláži pro zákazníky ALEXANDRIA GROUP SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA ZDARMA (maximálně jeden slunečník a dvě lehátka na pokoj) . Objednali jsme pro vás stovky slunečníků a lehátek, jejichž celkový počet je omezen prostorem, který máme k dispozici. Slunečníky a lehátka (mimo vyhrazený prostor), vodní sporty, tobogan (jižní pláž), občerstvení a bary na obou plážích za poplatek. Na konci severní pláže se nachází nudistická pláž.

Vybavení: Svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách.

Doporučujeme: Velmi oblíbený a vyhledávaný rodinný hotel. Výborná poloha jen pár metrů od severní pláže, rodinná atmosféra, ubytování na velmi dobré úrovni.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.

Stravování: vlastní

Bez stravy. Možnost dokoupení snídaní, večeří, polopenze za zvýhodněnou cenu (snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu) nebo programu ALL INCLUSIVE SPECIAL v nedaleké (cca 150 m) restauraci Alexandria Club Restaurant. Služby all inclusive special zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:00 h, večeře v době od 17:30 do 20:30 h) v restauraci Alexandria Club Restaurant (cca 150 m). Dále zahrnuje malá dopolední a odpolední občerstvení formou balíčku (např. sendviče, slané nebo sladké pečivo apod.). Při snídani jsou podávány vybrané teplé nápoje a stolní voda, k obědu a večeři neomezená konzumace vybraných místních nealkoholických nápojů (limonád), stolní vody, jedna sklenice vína nebo sklenice piva.

Ubytování: hotel

Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (sprcha, WC, fén) jsou klimatizovány (klimatizace za poplatek) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma) a chladničkou. Možnost jedné přistýlky. Maximální obsazenost tři dospělí.