Primorsko - Hotel PLAMENA PALACE**** (odlet z Brna - 8 denní)


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Popis: Hotel Plamena Palace se stylovou architekturou a příjemnou atmosférou je umístěn přibližně 250 m od severní pláže. Nachází se v klidnější zóně nedaleko hlavní nákupní ulice města. Plamena Palace získal dvakrát cenu pro "Nejlepší hotel v Primorsku" a v roce 2012 byl odměněn za zvláštní příspěvek v sektoru cestovního ruchu.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, grill, fitness, jacuzzi, venkovní bazén, dětský bazén, dětské hřiště, herna pro děti, tenisové kurty, stolní tenis, kulečník, hřiště na volejbal a házenou, dětská postýlka. Za poplatek: trezor, parkoviště, garáž, prádelna, žehlírna, zapůjčení jízdních kol a skútrů. WiFi připojení v hotelu zdarma.
Pokoje: Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek. Pokoje jsou vybaveny moderním nábytkem, koupelnou se sprchou, WC, klimatizací, TV, fénem, telefonem, minibarem (za příplatek).
Strava: Snídaně (8.00-10.00) formou švédských stolů je zahrnuta v ceně. Na místě možnost dokoupení večeří (18.00-21.00) za příplatek.
Pláž: Písečná severní pláž s pozvolným vstupem cca 250 m od hotelu. Lehátka a slunečníky na pláži, kurzy potápění a vodní sporty za poplatek.