Čestlice - Aquapalace Hotel Praha ****


  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Moderní hotel s aquaparkem, fitness, saunovým a wellness světem. Vstup do aquaparku a fitness zdarma, saunový svět zdarma při rezervaci pokojů B2A, B2B, B1A.

Poloha: na pražském předměstí Čestlice, přímo u aquaparku. Centrum Prahy cca 14 km. V blízkosti nákupní centrum.

Vybavení: 231 pokojů, lobby bar, restaurace, salonky, výtahy. Přímý vstup do Aquapalace (vodního, saunového světa).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: Aquapark Aquapalace na ploše 9150 m2 a je tvořen 3 částmi. Relaxační bazény, 6 tubusových tobogánů (1 z nich až 140 m dlouhý) a 3 skluzavky, spacebowl, divoká řeka (cca 100 m), cca 350 m klidný proud, vířivky, bazén s vlnobitím, potápěčský bazén hluboký 8 m. Bazén s umělým vlnobitím. Moderní posilovna (cca 1700 m2). 44 posilovacích strojů a lavic, kardio zóna s 54 stroji. Za poplatek: osobní trenéři a výživový poradci.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : saunový svět (zdarma při rezervaci pokojů B2A, B2B, B1A, jinak za poplatek): 14 různých saun, tropický nebo bouřkový déšť, studená mlha, masážní sprchy, studna s ledovou drtí, klasické ochlazovací bazénky s trvalým přítokem a odtokem vody, vnitřní a venkovní vířivky, relaxační místnosti, parní lázeň, caldarium, laconium, tepidarium, solná lázeň, finská sauna, biosauna, vulkanická sauna, bylinná sauna, kello sauna (srubová baňa), zemní baňa. Za poplatek: Spa & Wellness:na ploše 1052 m2 se 6 vířivkami, hydroterapeutickými a kosmetickými masážemi, zábaly rassoul, hammam, lávovými kameny, perličkovou lázní, Kneippovou lázní, manikúrou, pedikúrou, kosmetikou, soukromou saunou.

Pro děti : v aquaparku dětský koutek s hlídáním (denně 11-20 h.). Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Další výhody : kyvadlová doprava ze stanice metra Opatov. 1x denně lasershow.

parkování: parkoviště zdarma, garáž cca 280 Kč/den;
domácí zvíře: cca 280 Kč/den;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře jako menu o 3 chodech nebo bufetové stoly.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A/B2A): pokoje jsou vybaveny klimatizací, trezorem, minibarem, setem pro přípravu čaje a kávy, sat. TV, DVD přehrávačem, rádiem, telefonem, posezením, fénem, župany (pro dospělé), sprchou nebo vanou a WC. Rodinné pokoje (A2B/B2B): stejné vybavení jako A2A, 1 dvoulůžko a 1 palanda (délka cca 1,70 cm). Jednolůžkové pokoje (A1A/B1A): stejné vybavení jako A2A.


Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.